Този ноември може да направите инвестиция, която наистина има стойност!

Ноември е месец, в който по традиция харчим огромни суми за различни вещи. Черният петък се наложи у нас и масовите промоции в този период от годината станаха обичайни. Има ли обаче промо предложение, от което можем да получим нещо по-ценно от предмет, а именно - здраве? Смело можем да кажем, че има и Ви го препоръчваме категорично!

Фитнес и спа веригата Pulse Fitness & Spa дава шанс на всички, които желаят да се погрижат за своя тонус, форма и здраве, да го направят при условия, които нямат аналог! Black Fit Week предложението, валидно до 21.11, е възможност за всеки да стане част от семейството на лайфстайл клуба за 49 лв/месец при покупка на 3-месечна карта. Входна такса няма, а за първите 100 души има и специално допълнение: VIP пакет, който дава възможност за неограничен брой посещения за един ден, достъп до уникалната платформа за онлайн фитнес тренировки www.pulseplus.bg и 2 безплатни посещения с приятел всеки месец!

Картата е целодневна, важи за всички обекти в града, в който е закупена и включва фитнес, групови занимания и спа. За нищо от изброените не се доплаща! Всичко е включено в цената от 49 лв/месец.

Възможностите за закупуване са три: на място, в който и да е обект от веригата в София или Пловдив, онлайн на ТОЗИ ЛИНК или директно по телефона на 0700 44 044, ако искате още сега да сте сигурни, че ще имате и VIP пакет към своята карта!

„В Pulse Fitness & Spa има по нещо за всеки – фитнес, групови занимания, спа. Този тип начин на живот стана изключително модерен през последните години, а спортната зала се превърна в социално място за хора, които наистина се грижат за себе си!“ – коментират от веригата.

Ако винаги сте били на една крачка от това да започнете да посещавате фитнес, то сега нямате причина да не я направите.