„Да остаряваш красиво“ – всички се стремим да го постигнем, но изглежда, че има семейство в Тайван, което е успяло да излъже времето.

Лур Хсу е интериорен дизайнер. Тя е на 41 години и шокира всички с младежката си визия. Но сега се оказа, че цялото ѝ семейство могат да бъдат сбъркани за тийнейджъри, дори и майка ѝ, която е на 63 години.

Сестрите на Лур – Файфай и Шарън Хсу, са на 40 и 36 години и изглеждат като млади момичета. Файфай е на 40 години и има две деца. Шарън е на 36 години и е модел в Тайван.

Майката на момичетата е била учителка по танци и лесно може да сбъркана за 30-годишна жена.

Трите сестри заявяват в интервю, че са наследили младежката си визия от майка им: „Когато майка ни беше млада, тя изглеждаше много млада. Днес тя още изглежда прекрасно.“ Те споделят, че баща им е на 74 години и изглежда много добре за възрастта си, но не обича да се снима, защото е срамежлив.

Каква е тайната за младост на това семейство?

Файфай казва, че като майка на две дъщери спазва строг режим. Тя си ляга и става рано, а освен това се храни в определен час три пъти на ден. „Никога не пропускам закуската, защото храненето в определен час ни помага да поддържаме фигурата си.

Файфай казва, че малката ѝ тайна е пиенето на голяма чаша топла вода всяка сутрин.

Шарън споделя, че е научила много за грижата за кожата от сестрите си. За нея най-важно е да предпазва кожата си от слънцето. Шарън използва много продукти, преди да се покаже на слънце, а малкият ѝ трик е използването на хидратираща маска след плаж.

Лур е най-голямата сестра, която не пропуска да пие много вода. Тя яде много зеленчуци, които също ѝ помагат да запази младежкото си излъчване.