Трудно е да планираш сватба, която ще се състои сред природата. Но със сигурност е стотици пъти по-трудно да организираш сватба насред Карибско море и по-точно на пясъчен насип в морето.

 

Сузана и Джовани Замос са мечтали да се омъжат именно по този красив и нестандартен начин. Когато сватбеният им агент е чул идеята им, е отсякъл “Не! Прекалено сложно е!”.

 

Младата двойка била на ръба да се откаже от сватбените планове, когато получили поощрение от екип от професионални фотографи: “Някой виждал ли е сватба, която се провежда под арка в солената вода и двойката е на сърф?”.

 

Отправната точка била в Косумел, Мексико, където се събрали всички 100 гости. Те били превозени с две лодки и катамаран до пясъчния насип.

 

Булката била с млечно розова рокля за самата церемония във водата. Разбира се, това не била единствената ѝ рокля, чиито брой възлизал на цели 5.

 

Фотографите били във водата с всички гости, използвали сърф, гмуркали се под водата и дори използвали дрон, за да уловят красотата на уникалната сватба. Общо 8 души се грижили за заснемането на специалния ден.

 

Идеята да се омъжиш насред Карибско море може и да звучи странна, но със сигурност е много красива. А ние от Dama.bg сме повече от възхитени от красивите кадри!

 

Ако и на теб ти се посещава някое екзотично кътче, то възползвай се от най-добрите оферти сега!