Голяма част от дамите са готови да направят всичко, само и само, за да угодят на своя партньор. За съжаление обаче, голяма част от представителките на нежния пол не си дават сметка от какво имат нужда мъжете им всъщност. И колкото и да се опитват, едно е ясно - мъжете искат невъзможното! На тях им харесва, когато тяхната любима съчетава в себе си противоположни качества, с които умело жонглира в определени ситуации. Време е да ти разкрием най-разпространените мъжки очаквания, които със сигурност важат и за него:

1. Тя е длъжна да може да прави всичко!

На мъжете им харесва, когато дамите са уверени в леглото. Това им дава пълна свобода за експериментиране, съгласяване и с най-безумните сексуални идеи, а също и увереност в любовната игра. Важно е също така жената да достигне оргазъм, което най-добре от всичко гали мъжкото его. С две думи казано - мъжете обожават, когато имат тигрица в леглото, която не се страхува и не им противоречи! 

2. Добре е, ако не е много опитна

На всички ни е ясно, че за да си добър в дадено нещо, няма как това да бъде постигнато без обучение и сериозна практика. Така е и в секса - нито една дама не може да разгърне истинския си сексуален потенциал, ако до този момент е била само с трима мъже например. За да се научи да бъде уверена в себе си и в нещата, които прави, на първо място е необходимо да изучи себе си. Разбира се, не казваме, че тя трябва да има огромен брой партньори през живота си, но все пак смелостта и любопитството към непознатото, идват доста след девствеността.

Тук можем да дадем един съвет към мъжете: Мили мъже, ако искате вашата половинка да се превърне в същинско сексуално гуру, то бъдете нейния най-добър учител, а след това се постарайте да я изпитвате върху всяко научено нещо. 

3. Запази сексуалността

Сигурно си съгласна, че на една жена и е необходимо немалко, за да завладее вниманието на своя избраник. В миналото жените са правили какво ли не, включително и носенето на неудобни корсети. Днес нещата са се променили доста - те редовно ходят на фитнес, правят си какви ли не козметични процедури и инвестират парите си в покупки на всякакви сексуални облекла и играчки. А мъжете... на тях само това им трябва - да ги виждат уверени и в ролята на жертва, която трябва да бъде уловена. Важно е не просто да излъчваш сексуалност, но и умело да използваш всички нейни качества.

4. Да живее недостъпността!

Няма как да не се съгласиш, че мъжете в живота ти са били най-настоятелни в началото, когато са искали да те впечатлят и спечелят. Недостъпността на една жена привлича повече от всичко нейния избраник, отключвайки животинския му инстинкт на ловец, преследващ жертвата си. 

И най-важното: Не забравяй, че мъжете искат жената до себе си да бъде перфектна, но и загадъчна във всеки един момент. Именно това ги кара да я искат още по-силно и да се стремят да спечелят вниманието й!