Любимците на всички Виктория и Дейвид Бекъм, известни още като Пош и Бекс, са заедно от 1997 г. и семейство от 4 юли 1999 г. Днес те са една от най-известните двойки в света. Всички сме се чудели как се запазва 22 години щастливо и здраво семейство на знаменитости. Самият Дейвид, който днес е и рожденик, разкри някои странни тайни от семейния живот, които явно са успешна формула за щастие.

Различно детство, но с едно общо нещо

Виктория е израснала в семейство над средната класа. Баща ѝ я кара да ходи на училище с Ролс Ройс, което много я притеснявало.

Дейвид е имал доста по-скромен начин на живот. Въпреки разликата в начина им на живот, те имат едно общо нещо - майките им са работили като фризьорки! 

И двамата са модни диктатори

Дейвид Бекъм е футболист от ранна възраст. Но уменията му на терена са само част от това, което го прави известен. Добрият му външен вид, му помага да стане легендарна фигура във футболния и в модния свят.

През 2015 година той дори е обявен за знаменитост във Великобритания с най-добре изглеждащата коса.

Всички знаем модното влияние на Вики Бекъм и дългогодишната ѝ модна империя. Малко от нас обаче подозират, че стилът на обличане на певицата е бил остро критикуван по времето на "Spice Girls".

Не външният вид на Дейвид привлича в началото Виктория

"Това, което наистина харесвах в него още от самото начало, е, че когато всички останали играчи бяха в салона за красота или в бара с приятелите си, Дейвид прекарваше време с майка си, баща си и с по-малката си сестра." Това се оказва разковничето, което възпламенява нейните топли чувства.

Тяхната сватба е една от най-демонстративните правени някога

Цели 800 000 долара са били похарчени за този паметен ден. Церемонията е проведена в замък извън Дъблин, Ирландия. Виктория носи това, което медиите описват като "20-метров шлейф в цвят шампанско". На върха на главата ѝ няма воал, а златна корона (да, наистина). 

Златни са и престолите, на които те седят. На всичкото отгоре, сватбената им торта представлява гола скулптура на двойката и те са използвали меч, за да отрежат тортата. 

Поглеждайки назад към сватбата, Дейвид споделя, че Виктория изглежда страхотно, но той е приличал на герой от филма " От глупав, по-глупав".

Какво прави Виктория в леглото с Дейвид? Мисли си за модната си линия!

"Когато легна в леглото, си мисля за следващата ми колекция. Това звучи налудничаво, нали?" Надяваме се, че се шегува.

 

Тя му два прякора "Златните топки"

Спокойно, псевдонимът е за футбола и не за неговата интимна зона. Поне така казва тя в свое интервю, което кара Дейвид да се изчерви пред камерите.

Преминават през множество обвинения в афери

Клюкарските издания пишат, че семейството ще се раздели много скоро, след като са се венчали. През 2004 г. нещата изглеждат почти така. Ребека Лоос, която по това време е личен асистент на Дейвид, твърди, че е имала връзка с него. След това и бившата бавачка на двойката твърди, че двамата са имали афера. Друга жена твърди, че е спала с него през 2001 година. Дейвид отрича обвиненията и заедно със съпругата си преминават през ада на медийните нападки.

Поставят модата на името Бруклин 

През 1999 г. се ражда първият им син. Историята е, че са го нарекли "Бруклин", защото е бил заченат в този район. Дали наистина е така, може само да гадаем.

Оттогава Бруклин се превръща в изключително популярно име за бебетата от всeки пол.