Въпреки че Юпитер, звездата на еволюцията, ви предлага възможности, които разширяват полето ви на действие, Сатурн и Нептун са нещастия. Те пораждат съмнения, които ви пречат да се движите напред. Трудно ви е да видите положителните аспекти на възможностите, които се появяват на пътя ви. Те ви правят песимисти, което ви кара да се затваряте в себе си. До 11-и Меркурий ви помага да виждате ясно. Съветите на партньора ви са разумни и проницателни. Обърнете им внимание. На 11-и пристигането на Марс във вашия знак ви насърчава да поемете управлението. Той ви кара да преминете отвъд страховете си, за да приемете това, което ви се предлага. През този месец се задъхвате, но ако искате, можете да промените хода на нещата.

С напредването на дните може да ви се стори, че всичко върви от лошо към по-лошо. В най-лошите дни сте убедени, че дейността ви и хората обичат да ви разстройват. Няма нищо такова, Деви. Тези ситуации и тези хора ви подтикват да надскочите себе си! Затова се доверете и използвайте интуицията, талантите и опита си. По този начин ще постигнете повече отколкото предполагате! Във финансов план страхът да не се окажете без пари ви подтиква да бъдете много пестеливи. Това е нормално, но и не се лишавайте от всичко!

Съвет на месеца: Противно на това, което си мислите, вие разполагате с всички необходими ресурси, за да промените хода на нещата. Как? Като се възползвате от шансовете, които се откриват пред вас.