Натали Рицо е един от най-влиятелните диетолози в Ню Йорк. С помощта на това момиче много холивудски знаменитости се разделят с излишните килограми и влизат във форма. Натали изготвя комплексни планове за отслабване за своите клиенти. В същото време според нея основните правила за отслабване са прости и достъпни за всеки. Основното нещо е да ги превърнете в навик и тогава резултатът няма да закъснее. Ето какво трябва да правите, ако искате да имате перфектна фигура, споделено от експерт:
Храна, храна и пак храна

На първо място, според Натали, важна е хранителната дисциплина. Не напразно всички сме научени да ядем три пъти от детството. Ако спазвате режима, ще се чувствате сити през целия ден. Това ще ви предпази от преяждане и нездравословни закуски със сладкиши. Ето защо, дори и в най-натоварения ден, не забравяйте да отделите време за пълноценен обяд. Но дори и да имате нередовен дневен режим и не винаги можете да се храните навреме, Натали е сигурна, че има изход.

В този случай, противно на стереотипите, трябва да спрете да гладувате и да започнете да ядете повече. Според диетолога за здравословно отслабване трябва да се отървете от чувството на глад. За да направите това, трябва да подготвите няколко хранения в деня си. Ако можете да останете сити през целия ден, вероятно ще можете да избегнете нездравословни закуски с висококалорични храни. Натали предупреждава: това е единствената възможност да се откажете от сладкото, ако искате да намалите количеството захар в кръвта си.

Тя споделя, че е трудно за нейните клиенти да осъзнаят, че отслабването не е гладуване, но според нейния опит е така: „Въпреки факта, че калориите влияят на загубата на тегло, ключът към отслабването е да не се довеждате до състояние на прекомерен глад“. Стигнете ли до този момент, вероятността да посегнете към нещо много калорично и вредно, което бързо да елиминира глада е много голяма.