Днес небесните тела се подреждат по такъв начин, че ще ни се наложи най-накрая да затворим дела и да вземем решения, които сме отлагали толкова дълго. Сега ще си поставим важна цел, ще поискаме обяснения, ще направим разяснения, ще спрем импулсивното поведение или ще намерим отговори на ключови въпроси, като проучим доказателствата, с които разполагаме, или разрешим пъзел или мистерия, която ни тревожи. Има много неща, които ще научим и други, които ще ни се разкрият, което ще ни доведе до правилните заключения, но и да платим последствията. Каквото и да се случи, не забравяйте, че всичко е за ваше добро, макар понякога да не изглежда така.

Кои знаци са засегнати днес?

Водолеи, вие сте решителни, твърди, но справедливи. Без усилие намирате или научавате това, което търсите. Използвайте го във ваша полза и нещата ще си дойдат на мястото. Ще намерите отговори на ключови за вас въпроси и ще решите казуси, които отдавна ви мъчат.

Лъвове, Телци и Скорпиони, вие ще получите малко горчивина, след като научите или чуете неща, които не харесвате, но истината трябва да бъде казана и вие трябва, отвъд сантименталността, да я приемете. Ако се наложи, вземете си малко време за себе си, за да обмислите ситуацията и да се справите с емоциите си по най-добрия за вас начин: спа, почистване на дома или дори един хубав плач.

Овни, Везни, Раци и Козирози, помислете добре, преди да предприемете някакви финансови или романтични ходове. Фриволността, високото самочувствие и незрялостта могат да ви костват и въвлекат в ситуации, от които няма да е лесно да се измъкнете. Не се поддавайте на егото, което ви кара да мислите, че сте велики и може да си позволите всичко. Обмисляйте действията си внимателно и не забравяйте за последствията.