Енергията, която ни изпращат планетите днес ни призовава да забравим страданието и нещастието, да вдигнем високо глава, да си възвърнем смелостта и силата, да се забавляваме, да творим и да живеем пълноценно! Ще се чувстваме горди, уверени, да търсим най-доброто и да показваме талантите и способностите си, а в същото време ще ни създава настроение да флиртуваме, да играем, да се наслаждаваме на любовта си или да намерим нова, която ще ни накара да се чувстваме уникални и неповторими като нея. Страстта и силните желания и емоции, които доминират, ще предизвикат обсесии, ревност, абсолютизъм, притежание и съответно епизодични караници. Любовната афера също ще ни бележи и дори да се измъчваме, ще ни е трудно да се откъснем.

Кои знаци са засегнати днес?

Лъвове, как може да не сте щастливи, когато цялото внимание е насочено към вас? Днес може да не блеснете, може дори да се разстроите от развитие в личния си живот, което е било очаквано, но ще ви се предоставят няколко възможности да се изявите.

Телец, Скорпион и Водолей, за вас този период е доста благоприятен, въпреки че днес ще имате чувството, че сте попаднали в капан в дадена ситуация и непременно трябва да се освободите, независимо от цената. Въпреки това през следващите дни може да постигнете много, ако не губите самообладание и не ставате арогантни и егоистични. Давайте щедро, разкрийте своята уникалност и се интересувайте от нуждите на хората около вас!

Раци, Козирози, Везни и Овни, може да получите временна настинка, но от утре ще започнете да разбирате какво означава животът. Ще се наслаждавате на всеки миг, ще давате и вземате пари и чувства и ще се чувствате по-любопитни от всякога, така че всичко е във ваша полза!