Днес планетите са в конфликт, така че е логично да има липса на забавление и ентусиазъм, евентуално различни проблеми, които ще възникнат и ще се нуждаят от незабавно разрешаване. Може би отново ще ни обземе чувство на ограниченост, безпокойство и би било добре да се хвърлим в трудотерапия и да не контактуваме много с хора, за които знаем, че ни притискат или дразнят, за да не ни потискат. От вечерта климатът ще се разведри, ще бъдем по-общителни, ще си възвърнем доброто настроение, позитивизма и оптимизма.

Кои знаци са засегнати днес?

Стрелци, Близнаци, Деви и Риби, това е възможност за дълбоки разговори, за самоанализ, но и за по-внимателно вглеждане в проблемите на вашите взаимоотношения - лични, семейни и професионални, които имат нужда от "работа". Ако ги пренебрегнете, ще имате още по-големи проблеми.

Телец, Скорпион, Лъв, Водолей, можете и трябва да се стремите към нещо повече, както в романтичен, така и във финансов план. Но днешният ден не е подходящ да се опитвате да го направите, тъй като ще се сблъскате с пречки и трудности.