Днес превръщаме в самоцел да получим всичко, което сме планирали или силно желаем, и ще направим всичко, за да го постигнем. Ще станем методични, решителни, отдадени на целта си, ще придобием контрол, ще използваме всякакви средства, елементи или оръжия, с които разполагаме. Издръжливостта, упоритостта, убеждаването и вътрешната сила, която чувстваме, ще ни помогнат доста, докато самоувереността, абсолютността и подозрителността ще ни подкопаят. Интуицията ни е нашият ценен водач.

Кои знаци са засегнати днес?

Скорпиони, извадете на показ своята упоритост и силна воля и каквото пожелаете, ще го получите. Опитайте се да запазите "спокойна сила" и да не позволявате на страстите да ви завладеят.

Телец, Лъв и Водолей,както в личен, така и в професионален план, предизвикателствата пред вас са много, но ако сте решени да постигнете това, което сте си поставили за цел, ще преодолеете всяко препятствие. Само не настоявайте и не хабете енергия за нещо, което не може да бъде направено.

Овен, Везни, Рак и Козирог, направете всичко възможно, за да задоволите най-съкровените си желания и да получите това, което желаете в романтичен и финансов план. Не се колебайте да използвате всички средства, с които разполагате!