Енергията, която ни изпращат планетите днес, разкрива решителност, методичност, проницателност и интровертност. Наблюдаваме всичко, изследваме всичко и искаме да преминем през всичко, тъй като не се доверяваме особено на другите, а само на себе си. От друга страна се създава необходимостта да контролираме емоциите си и да не им позволяваме да ни водят към действия или решения, които са против интересите ни или предизвикват проблеми. Затова ще бъдем по-сдържани и ще се опитаме да организираме както "вътрешността" си, така и задълженията си.

Кои знаци са засегнати днес?

Скорпиони, движите се тихо, не си поставяте цел и не контролирате ситуациите, но и себе си, като се опитвате да постигнете най-доброто за вас и личния ви живот.

Телец, Лъв и Водолей, имате склонност към абсолютизиране и ако не проявявате снизходителност и готовност да изслушате другата страна, в отношенията, у дома или на работа сте близо до скандал.

Козирози, Раци, Овни и Везни, имате късмет както във финансово, така и в романтично отношение, но бъдете внимателни. Не се поддавайте на натиск от страна на ситуациите и ще излезете победители.