Планетите ни изпраща енергия, която предизвиква голямо напрежение през деня, тъй като конфликтът между емоциите и рационализацията ще бъде достатъчен. Няма да можем да задържим в себе си всичко, което ни притеснява или което искаме, но тяхното външно проявление ще бъде причина за разногласия и недоразумения. Освен това неразбирателството и липсата на разбиране ще са това, което ще внесе смущения в ежедневието ни.

Вечерта настъпва промяна, която ще ни причини срив в комуникацията, тъй като умът ни ще се разстройва лесно или ще работи по свой начин, така че е логично да има заплетени ситуации и недоразумения. Освен това има вероятност да забравим това, което не ни устройва, или да се опитаме да прикрием или подведем, оставяйки впечатлението, че всичко е наред.

Ето и най-засегнатите зодии днес:

Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, ще се окажете в дилема, може дори да не знаете какво да правите или какво да кажете, ако ви обвинят в нещо, което не сте си и представяли, така че на този етап е по-добре да оставите нещата такива, каквито са.

Телец, Скорпион, Лъв и Водолей, ако днес кажете това, което мислите или чувствате, само ще си навлечете неприятности. Опитайте се да избягвате обясненията и многото думи, тъй като само ще успеете да усложните нещата още повече.