Ако често си задавате въпроса: „Добра майка ли съм?“ и ви преследва страхът, че не се справяте по най-добрия възможен начин с всички задължения като родител, то това видео ще ви докаже, че за децата всичко това е без значение. Малчуганите ви обичат точно такива, каквито сте.

Питали ли сте се какво мисли вашето малко съкровище за вас? Смятате ли, че понякога ви е трудно да се справяте с всички задължения на майка? Не се притеснявайте – този страх преследва повечето майки.

Ето защо е проведен интересен експеримент, в който първо самите майки са помолени да обяснят как според самите тях се справят със задълженията си и какви са страховете им. След това децата отговарят на въпроса; „Какво мислиш за майка си?“

Видеото ще ви просълзи, защото в него ясно личи, че всички майчински страхове са напълно необосновани, тъй като малчуганите обичат от сърце майките си и не забелязват малките им грешки.

Повечето майки споделят, че според тях не дават 110% от себе си в грижите за децата си, но отговорите на малчуганите показват нещо съвсем различно. Те твърдо заявяват, че обожават майките си, защото те са уникални, те играят с тях, защото ги обичат, защото те са тяхното сърце.

Вижте видеото и ни споделете дали и вие сте изпитвали подобни страхове.