Дрю Баримор никога няма да си направи козметична операция на лицето, защото не иска да се "бори с природата". 47-годишната актриса работи в Холивуд от десетилетия, но е устояла на желанието да легне под ножа заради желанието си да остарее естествено. По време на дискусия за остаряването с 63-годишната актриса от "Хелоуин Ендс" Джейми Лий Къртис в "Шоуто на Дрю Баримор" звездата от "Писък" заяви: "Никога не съм си правила нищо на лицето.”

Баримор споделя, че планира да остарее нормално и да остави естествената си красота да изпъкне в по-късните си години. "Не искам да се боря с природата. Отглеждам две дъщери, а ние бяхме възпитани в индустрия, в която се желаеше да се пие от извора на младостта, и аз просто никога не съм се съгласявала с това.”

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Drew Barrymore Show (@thedrewbarrymoreshow)

 

Актрисата изрази мнението си за това как жените трябва да приемат влиянието на времето върху външния си вид.

“Мисля, че мъжете просто трябва да кажат на жените, че остаряването е безопасно и страхотно” - заяви тя. Баримор, която има дъщери Франки, на осем години, и Олив, на девет години, с бившия си съпруг Уил Копелман, никога не е избягвала да изразява мнението си за пластичната хирургия.