Серена Уилямс разказа подробно за трогателните думи, които петгодишната ѝ дъщеря ѝ е казала, след като звездата е загубила скорошен тенис мач, и разкри, че това е било "най-сладкото нещо в историята". 41-годишната професионална тенисистка обсъди нежния момент, който е имала с дъщеря си Олимпия, по време на участие в шоуто на Дрю Баримор наскоро.

Тя обясни, че петгодишното момиченце я е уверило, че е "добре", след като не е успяла да спечели на US Open, и добави, че "толкова се гордее" с нея.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

 

"Всичко е наред, мамо. Просто трябва да направиш това, което чувстваш. Прави това, което чувстваш, прави това, което ти казва сърцето ти", казва Серена, че Олимпия й е казала. Серена си спомня за трогателния момент: "Това беше най-сладкото нещо в живота ми и аз толкова се гордеех с нея".

Тя добави, че не е намерила думи за реакцията на Олимпия на загубата ѝ и призна, че ѝ се е "искало да заплаче".

Звездната спортистка, която споделя Олимпия със съпруга си и съосновател на Reddit, 39-годишния Алексис Оханян, призна, че се е чувствала неудобно, когато петгодишното ѝ дете е посещавало мачовете ѝ. "Просто се страхувах, че ще се разсея, защото щях да си кажа: "Чакай, тя пие ли? Прави ли това?” Серена каза.

В същото време става ясно, че малката е прекрасна подкрепа за своята майка!