Мултиплатинена певица, холивудска актриса, носителка на множество награди, сред които и „Оскар”, танцьорка, майка на две прекрасни деца, дизайнер, продуцент, предприемач, съдия в оспорваното реалити предаване „Аmerican Idol”, една от най-влиятелните жени според „Forbes”, най-известното дупе в света и още, и още, и още… Да, всичко това е Дженифър Лопес! 

Днес латино дивата е на 45 години, но по всичко личи, че това не й пречи да се занимава с куп неща. Съвсем скоро певицата ще се завърне на големия екран, вземайки участие в горещия психотрилър "Съседско момче". Той ще се завърти в кината от 30 януари догодина, съобщава Forum Film Bulgaria. 

Този път пищната латина ще загърби типичните за нея роли в романтични комедии и ще се превъплъти в ролята на учителка и майка от малко американско градче, която залита по момчето, което току-що се е нанесло в съседство.

В "Съседско момче" Лопес играе току-що разведената учителка Клеър, която се опитва да се приспособи към новия си живот, докато отглежда сина си. Скоро в съседство се нанася Ноа – симпатичен тийнейджър, който безпардонно флиртува с новата си съседка. С оглед на всичко, което се е случило през последните месеци в живота на Клеър, не е чудно, че тя бързо се поддава на флирта.

След една много гореща нощ, прекарана заедно, героинята на Лопес започва да съжалява за случилото се. След като осъзнава какво е направила, започва да отблъсква тийнейджъра в опит да му покаже, че нищо повече не бива да се случва между тях. Но страстната нощ се запечатва в съзнанието на Ноа и той няма намерение да се откаже от Клеър толкова лесно. Обсебването става все по-голямо и скоро прераства в нахлуване в личното пространство.

Чрез ролята си Лопес ще припомни на зрителите за своето магнетично присъствие след повече от 2 години отсъствие. 

Партньор на дивата в лентата е Раян Гузман, познат на зрителите от четвъртата и петата част от поредицата „В ритъма на танца“ - „Step Up: Революция“ и „Ритъмът на греха“. Сексапилният актьор е и бивш модел, а съвсем наскоро имаше епизодична роля в хитовия отвъд Океана сериал „Малки сладки лъжкини“. Сред актьорите във филма зрителите ще видят и Джон Корбет, познат най-вече с ролята си на Ейдън Шоу в сериала „Сексът и градът“.


Виж още:

Звездна визия на седмицата: Дженифър Лопес от глава до пети в змия