Светът отдавна е разделен на два големи лагера. Едните по всеки възможен начин възхваляват "фаталната красота" Анджелина Джоли.

А другите са направо фанатици, полудели по „миловидната” Дженифър Анистън.

Решихме да ги сравним и да разберем коя от двете актриси е по-добра.

Представяме 10 интересни факта, които може да ви заинтригуват.

1. Джоли и Анистън произхождат от актьорски династии. Родителите на Анджи са Джон Войт и Марчелин Бертран. Джен е родена в семейството на Нанси Доу и Джон Анистън.

2. И двете актриси са се женили няколко пъти. Джоли - три пъти, а Анистън - два пъти.

3. И двете са били омъжени за първия красавец на Холивуд - Брад Пит. И двете се разведоха с него!

4. Въпреки че почти никой не се съмнява, че Джоли е отнела съпруга на Анистън, има и слухове, че истинската причина за охлаждане между Брад и Джен е нейната невъзможност да има деца.

5. Анджелина и Дженифър имат съвсем противоположно отношение към децата. Джоли е майка на много деца (общо 6 деца, от които 3 са нейни).

Анистън дълго беше определяна като чайлдфри, докато не призна, че има проблеми със зачеването.

„Никой няма право да ме нарича егоистка или луда кариеристка, защото съм "пропуснала времето" и не съм станала майка до този момент. Имам много приятели, които или не искат, или не могат, или се опитват да забременеят, но засега нищо не се е получило и ми е обидно, както за мен, така и за тях.” 

6. И двете актриси избягват да общуват помежду си. Освен това на церемонията по награждаването на 75-ия „Златен глобус” Джоли явно се опитва да не гледа към мястото, където Анистън получава наградата си. А Джен, от своя страна, отказа да бъде снимана на червения килим, за да не се срещне там с жената, откраднала съпруга ѝ.

7. Както Джоли, така и Анистън предпочитат естествения цвят на косата си, само леко я освежават. По рождение Анджелина има тъмноруси къдрици, а Дженифър има малко по-светъл оттенък. В допълнение, двете красавици отдавна са избрали любимите си прически, които почти никога не променят.

8. Джен и Анджи са създателки на някои модни тенденции. Анистън - на подстригването на етажи, а Джоли - на обемните устни.


9. И двете жени са много внимателни към своето здраве. Джоли отстрани млечните жлези и яйчниците си, за да предотврати рака, към който е генетично предразположена. Анистън се придържа към балансираща диета и практикува трансценденталната медитация.

10. Според Джерард Бътлър, Анистън се целува по-добре от Джоли. ...

Както се оказва двете актриси имат много предимства и заслужават възхищение. Невъзможно е да се каже коя от тях е по-добрата!
А вие съгласни ли сте с това?