Вдъхновени от нашите деца, родителите, ежедневно биваме предизвикани да излезем извън зоната си на комфорт и да се пременим в най-добрата си версия. Героинята, за която ще ти разкажа днес, също е водена от своята най-голяма мотивация - нейната дъщеричка и благодарение на нея се решава на стъпката да поеме нещата в свои ръце и да предложи това, което самата тя до този момент е търсила. Така се ражда "Ечка" - пространството за животворене с любов, предлагащо здравословна храна, облечена в обедно меню, изкусителна сладкарничка и био магазинче.

В "Ечка" освен че можеш да празнуваш най-важните дни в живота си, да оставиш детето си да играе в детския кът, да му почетеш приказка в библиотеката, докато пиеш ароматен чай, имаш възможност да отдъхнеш за миг от ежедневния хаос, да накърмиш бебето си, да оставиш по-голямото да твори в една от работилничките или пък просто да отметнеш важна задача от работния си график. Основната мисия на всички в "Ечка" е да намалят отпадъка и да предадат тази важна ценност и на бъдещите поколения.

А сега - потопи се в магията на "Ечка" и научи малко повече за нея!

"Ечка" е ЖивотТворно пространство, което ще Ви осигури всеки ден вкусно здравословно меню за хапване, домашни десерти, магазинче с всичко необходимо за хапване, събития за деца и възрастни, детски кът, среда, подходяща за бременни, майки и деца и прекрасни възможности за провеждане на рождени дни и други събития.

Ако трябва да опиша с една дума "Ечка", то това ще бъде "любов"!  Защото в "Ечка" мечтите се сбъдват с лекота, а ти и твоето съкровище се чувствате като у дома си! Тук може да празнуваш всеки един паметен повод за теб или твоите близки - детски рожден ден, погача, кръщене, тиймбилдинг, различни тематични събития, семинари, лекции, работилнички, женски срещи и какво ли още не – в дома на Ечка всеки е добре дошъл!

Локацията пък е повече от удобна: гр. София, ул. Лидице 47.

Кулинарните творци ще откликнат на предпочитанията ти със свежи и здравословни предложения и напитки, а ти можеш да бъдеш сигурна, че ще се погрижат за всеки аспект и детайл от организацията по възможно най-добрия начин. "Ечка" разполага с изключително уютна салонна част, с бар и магазинче, помещение за различни активности, прекрасен детски кът, оборудван с дървени играчки и приветлива цветна градина, предразполагаща към сладки приказки и много игри.

Както споменах, в "Ечка" храната е на почит, а усмихнатата Ели и всички главни действащи лица са водени от мотото, че храната е любов за тялото и за душата. Затова и тук тя е здравословна, подхранваща, чиста постна храна, преосмислена в духа на Аюрведа принципите, за да се радваш на здраво и хармонично тяло. 

Ежедневно в "Ечка" се предлага сутрешна закуска, обедно меню и нещо сладко и изкушаващо за следобедните часове. Здравословни, постни или с фермерски млечни продукти - всичко приготвено е с гаранция за божествен вкус и ще те накара да се върнеш отново. Всички знаем, че бялата захар е враг номер едно за здравия и силен имунитет, затова и "Ечка" предлага вкусни здравословни десерти, в които не се използва бяла рафинирана захар или яйца. Торта манго, Шоколадова бисквитка или пък ябълков кекс - обещавам ти, че ще си оближеш пръстите! Вкусът е просто ненадминат!

Всеки родител би искал най-доброто за своите наследници. Икзлючение не трябва да прави и храната, която предлагаме на своите мъничета. Полезна и качествена, тя трябва да бъде с внимателно подбран произход и приготвена винаги с щипка любов!

Както самата Ели споделя благоденствието на децата е от първостепенно значение, а здравият им имунитет е свързан неизбежно с храната. Това е и мисията на "Ечка" и затова храната тук съдържа най-висококачествени продукти и много любов от Албeна, която й пее и танцува, докато готви. Любопитен факт е, че тук ежедневно се приготвя храна за група дечица в детски кооператив в София и разбира се, можеш да поръчаш и храна за твоето мъниче.

В "Ечка" всичко е създадено с любов - тук се пее, танцува, твори, а всеки един артист е добре дошъл, за да представи своето изкуство или работилничка. Затова ако се занимаваш с изкуство, създаваш и изнасяш интересни лекции, водиш работилнички, йога за малки и големи, ръкоделие или просто търсиш твоето местенце за изява, семейството на "Ечка" ще те посрещне с усмивка и топлите си обятия*. 

Основната муза на семейството на "Ечка" са децата и това там те да се чувстват добре, да се веселят, забавляват, хапват питателна и вкусна храна, ходят боси, творят, научават нови неща. Неслучайно тук се провеждат регулярни занимания за деца като музика, четения, пеене. Пространството разполага с малък и уютен детски кът с дървени играчки, по-големите дечица пък могат да творят и майсторят с ръчичките си, а ако времето позволява - за тях на разположение е лятна градина с малка монтесори къщичка. 

За никого не е тайна, че животът с деца е едно истинско приключение и доста често ни се налага да бързаме с мъничетата в ръка, докато отмятаме задача по задача. В "Ечка" можеш да пиеш кафе, докато работиш, а детенцето ти да се потопи в чудния свят на приказките в специално създадената библиотека.

 

Знаем, че рожденият ден на детето ти е най-важният ден в годината и със сигурност ти струва седмици щателна подготовка. Ако мечтаеш за кътче, което да сбъдне най-смелите очаквания на твоето съкровище, да докосне всеки един гост и да носи усещане за топлината и уюта на дома - това е "Ечка"! Тук гарантирано водещо ще бъде чувството и усмивките в очите на малки и големи и точно заради това детските рождени дни в "Ечка" са създадени с огромна любов. Можеш да бъдеш сигурна, че празникът ще бъде незабравим*, децата ще се забавляват и ще се насладите на вкусна, здравословна и прясно приготвена храна с домашни био продукти. Рожденият ден е прекрасен повод да се съберем малки и големи и да хапнем вкусна торта. А още по-хубаво е, когато тортата е освен вкусна и приятелка на зъбките и коремчетата на мъничетата ни. В "Ечка" разполагат с изкусен майстор-сладкар в редиците си, който е насреща да пресъздаде всяко едно желание в суров или традиционен вид.

Попадайки във вълшебната "Ечка", за пореден път се убедих, че хората правят мястото и това тук не е изключение. Магия е! А с каквото и да се захванат тези прекрасни дами, го правят от сърце и душа, превръщайки всеки, прекрачил прага, в свой приятел.

Само сега, в знак на приятелска любов, "Ечка" подарява 10% отстъпка през целия октомври с код DAMA при първо посещение".  

 

 


 *Залата може да бъде наета еднократно или регулярно

*При желание може да се осигури професионален фотограф, както и тематичен аниматор и украса