"Вечно млада, искам да съм вечно млада"... Ех, любима песен и вечният стремеж на всяка от нас! Факт, че след определена възраст, все по-осъзнато приемаме значението на думите. Защото, нека не се заблуждаваме, няма дама, която да не иска да бъде вечно млада и да не се стреми по всячески начин да се бори с напредването на възрастта. И оказва се, това не е невъзможно. 

Знаете ли, че в аптечната мрежа у нас вече може да се намери COREPAIR BEAUTY liquid, който е научно доказан, че намалява бръчките, допринася за възстановяване еластичността на кожата, подпомага хидратацията и спомага за забавяне на процесите на стареене?

Тайната на иновативния продукт COREPAIR BEAUTY liquid се крие в неговата активна формула, съдържаща биоактивни високопречистени колагенови пептиди, хиалуронова киселина, биотин и витамин C, в оптимална концентрация и с доказана ефективност. Освен това COREPAIR BEAUTY liquid съдържа висококачествен колаген Peptan® под формата на естествени биоактивни пептиди в хидролизиран вид, които се абсорбират изключително бързо, лесно и оптимално от организма.   

• Допринася за възстановяване на еластичността на кожата и за намаляване дълбочината на бръчките;

• Подпомага хидратацията на кожата;

• Допринася за поддържане на здрава коса, кожа, нокти и стави;

• Спомага за забавяне на процесите на стареене;

• Осигурява антиоксидантна защита;

• Допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан;

• Подпомага за образуването на колаген за нормалната функция на кръвоносните съдове, костите, хрущяла, ставите, кожата, венците и зъбите.

Всички знаем, че колагенът, съставляващ 80% от сухата маса на кожата, е основен структурен протеин, който е отговорен за еластичността и регенерацията на всички съединителни тъкани, включително косата, кожата, ноктите и сухожилията. За жалост, с напредване на възрастта производството му намалява значително и единствено допълнителният му прием би могъл да се отрази благоприятно върху цялостното състояние на всички тъкани. За да изгежда стегната и тонизирана кожата ни, основна роля имат гъсто преплетените колагенови влакна. Колагеновите пептиди пък от своя страна доказано намаляват дълбочината на бръчките и фините линии, поддържат еластичността на кожата, увеличават здравината на косата и заздравяват ставите.

Естествената съставка на клетките, хиалуроновата киселина, е известна със свойството да хидратира кожата в дълбочина и да задържа влагата в тъканите. Но знаете ли, че близо 50% от цялата хиалуронова киселина, която тялото ни съдържа, е концентрирана именно в кожата? С напредването на възрастта 30% от запаса, с който разполагаме, се износва и се нуждае от регенерация. Единствено наличието на достатъчно количество от нея, би могло да подобри и поддържа тургорът и еластичността й, да насърчава производството и синтеза на колаген за запазване на свеж и сияен вид. 

Един от най-мощните доказани антиоксиданти с анти-ейдж ефект, подпомагащ естествените процеси на възстановяване и намаляване процесът на старееене на тъканите, е Витамин С. Освен че е необходим за сияйността на кожата и регенерацията на съединителната тъкан, той също така допринася за защитата от вредни агенти и подобрява хидратацията и еластичността й.

За здрави коса и нокти пък отговорен е биотинът, участващ в синтеза на колаген. Той влияе върху метаболизма на мазнините и допринася за кръвната циркулацията, като едновременно с това съдейства за еластичността на кръвоносните тъкани и подобрява хидратацията на кожата в дълбочина.

Страхотният ефект на COREPAIR BEAUTY liquid само след месец употреба, е доказан чрез показателите от приема на високопречистени колагенови пептиди Peptan® в две клинични проучвания 1,2.

Видимо намалява бръчките

13% намаляване на фините линии и бръчки около очите 1
10% намаляване назолабиалните гънки между носа и устата 1

Увеличава хидратацията на кожата

28% повишаване на нивото на хидратация и еластичност на кожата 2

Възвръща блясъка и здравината на косата

13% повишаване здравината на косата 1

Възстановява колагеновата решетка

Именно отслабването и разкъсването на колагеновата решетка са основите причини за отпускане, поява на бръчки и стареене на кожата. След 12-седмичен прием на Peptan® се наблюдават 31% по-ниски нива на колагеновото накъсване в дълбоките слоеве на кожата, в сравнение с началото на изследването 2. Възстановената кожа е резултат от действието на Peptan® – отчита се повишаване на нивата на колаген, което допринася за подобряването на състоянието на кожата.

Целулитът видимо намалява

Знаете ли, че липсата на колаген води до нарушени колагенови нишки, вследствие на което се променят разстоянията в съединителната тъкан, което я прави не само неравна, но и по-тънка и не може да скрие образуваните под повърхността й мастни натрупвания? Именно затова първа стъпка в борбата с целулита трябва винаги да бъде възвръщането на еластичността на кожата отвътре.

А най-хубавото на COREPAIR BEAUTY liquid е, че е необходимо да приемаш само по 1 саше на ден, което е с приятен вкус и е подходящ за употреба дори и по време на бременност и кърмене.  

Не забравяй, че красотата на кожата ти идва отвътре и само ти можеш да й помогнеш да се покаже в пълния си блясък!

Потърси в аптечната мрежа в страната!

 

 


 

1. Randomized, placebo-controlled, double-blind clinical study with a 5g daily supplementation of Peptan or placebo over 90 days (Slowing down the clock with collagen peptides. Cosmetics Business, white paper, 2021)

2. Randomized, placebo-controlled, double-blind clinical trial with 10g Peptan supplementation or placebo per day for a period of three months (Asserin, 2015)