Скандинавската авиокомпания SAS успя да ни трогне с последната си реклама. В нея няма да видите нищо за това какви екстри предлага компанията, колко модерни са самолетите ѝ и колко усмихнати са стюардесите, но ще станете свидетели на една от най-прекрасните емоции – да се завърнеш у дома.

Рекламата е озаглавена „Пристигащите“ и улавя момента, в който приятели, роднини, любими, родители и деца посрещат своите близки хора на летището. Идеята на рекламата е, че пътуването винаги ни променя и оставя трайна следа в нас. Тя е част от кампанията „Ние сме пътешественици“.

В рекламите има и актьори, но има и много истински срещи, уловени от операторите и режисьора, които са чакали една седмица на летището в Копенхаген, за да уловят най-трогателните срещи.

Анел Насен от скандинавската авиокомпания казва: „Ние от SAS, заедно с всички пътуващи, се връщаме променени след пътуванията си и носим у дома вдъхновение и кураж, нова перспектива и любов. Пътуванията ни променят, а когато те ни променят, ние можем да променим света. С новата ни кампания „Пристигащите“ искаме да покажем, че пътуващите се връщат по-богати.“

Вижте емоционалното видео тук: