Ако и вие сте част от дамите, които са натоварени с важната задача да купуват бельо на любимия си, то тази статия е точно за вас. Кои материи са най-удобни за есента и зимата, на какви мотиви и кройки да заложите? Вижте в следващите редове.

Карето е топ тенденция тази година

Точно така! Нали знаете онзи традиционен скучен принт на каре, който е омръзнал на всички? Е, тази година карето не само е тенденцията на сезона, но и то идва в разнообразие от размери и цветове.

Карето завладява не само мъжкото бельо, но и дамското. Мъжки боксерки, унисекс пижами, шорти, нощници, дори и прашки. Вие си изберете. Ще откриете карирано облекло както в традиционно тъмно синьо, така и в нетипични разцветки като светло сиво, розово, бежово и лилаво. Моделите на карета в няколко цвята са просто прекрасни и изглеждат толкова приятно. А кой може да устои на червена карирана пижама за коледните вечерите до камината и елхата?

Като материи за хладното време винаги препоръчваме памук, вискоза или бамбук. Тези материи пазят тялото топло и оставят кожата да диша без да се спарва.

Контрастът ще подобри настроението и на двама ви

Тази есен контрастите се откриват в повечето модели мъжко бельо. Едноцветните модели са любими на класиците, но защо да не пробвате нещо по-интересно? Например боксерки или шорти с ярък кант и по-тъмен основен цвят. Пижамите с тъмно долнище и ярко цветно горнище чудесно подчертават мъжката физика. Пробвайте комбинацията от жълта тениска и тъмно синьо дълго долнище и ще видите точно какво имаме предвид. Дори любителите на слиповете могат да открият страхотни контрастни модели. За да разпалите огъня в спалнята, опитайте ярко червени слипове с бял кант, който естествено ще подчертае секси талията на любимия ви.

Весели мотиви за младежки дух

Нека си признаем, че много мъже носят закачливата душа на дете. Те обичат да ни изненадват със забавни трикове, да играят компютърни игри и да четата комикси. Тези господа моментално ще се влюбят в шортите и домашните сетове със закачливи щампи и мотиви. Изненадайте го с домашни шорти или пижамено долнище с мотив на бирички, патенца или извънземни. Купете му пижама с щампа на любимата игра или с любим комикс герой. Помнете, че веселите мотиви винаги са на мода, тъй като доброто настроение и позитивната енергия никога не излизат от мода.

Нещо класическо за сгряване

Не можем да пропуснем да подсигурим нещо стоплящо за любимия. Не забравяйте да му намерите мек халат, в който той да може да се отпусне с чаша вино след дългия работен ден. Плюшените дълги халати са страхотен вариант. Повечето от тях ще откриете в стилни класически цветове като синьо, сиво, бордо и черно. Помнете обаче, че те не са подходящи за баня, защото не попиват водата. Те са подходящи само за домашен релакс и обличане върху топлата фланелена пижама.