Вижте от какво е нужно да се „отървете”, за да живеете по-пълноценно, да бъдете по-щастливи, да бъдете себе си...

Овен

Представителите на зодия Овен са абсолютните авантюристи и търсачи на различни усещания. Най-трудно и неприятно им е да се занимават с рутината на ежедневието. Те трябва да се откажат от разбирането си, че всеки ден ще е изпълнен с още по-вълнуващи емоции. Трябва да се научат да откриват новите изживявания в нещата, които им се налага да правят всеки ден.

Телец

Представителите на зодия Телец са свободолюбиви. Те трябва да се откажат от мисленето, че всеки, когото допуснат в живота си, ще иска да ги ограничи по някакъв начин, да ги тласне в някаква посока, различна от тази, която сами са избрали, да ги промени. Трябва да помнят, че истинската любов я има – тази, при която обичаш другия такъв, какъвто е. И да отворят сърцето си, за да й позволят да влезе.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци бързо се палят и бързо изгарят. Те се заемат с едно, после с друго, след това с трето. И всеки път прегръщат идеята с цялото си същество. Докато не се появи следващата, по-вълнуваща идея. Трябва да спрат да позволяват да им слагат етикети като „непостоянни”, „несериозни”... Защото това не е слабост. Това е сила. Това е ключът към страстта. Без която не можеш да живееш истински.

Рак

Представителите на зодия Рак са състрадателни до краен предел. Те приемат присърце проблемите на тези, които обичат. Изживяват ги заедно с тях, опитват се да ги разрешат заедно с тях. Това е похвално, но и много изтощително. Трябва да се откажат от опитите си да носят бремето на другите хора и да им позволят сами да научат уроците си.

Лъв

Представителите на зодия Лъв са изключително общителни. Те обаче трябва да се откажат от необходимостта да търсят обожанието на другите, за да се чувстват уверени в себе си. Приятно е да получаваш нечие одобрение, но това не може да е определящо за начина, по който се чувстваш в кожата си.

Дева

Представителите на зодия Дева са перфекционисти. Нужно е да се откажат от разбирането, че всичко трябва да е подредено и планирано, за да перфектно. И да не забравят, че малко спонтанност винаги е здравословна! Трябва да бъдат повече себе си и по-малко да премислят всичко.

Везни

Представителите на зодия Везни имат способността да се привързват силно към другите. Но ръка за ръка с нея върви и опасността да бъдат наранени. Много наранени. Те трябва да мислят малко повече за себе си, да бъдат по-внимателни и да откриват сърцето си само за хората, които наистина го заслужават и които ще го оценят.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион са чудесни оратори. Умеят да излагат позицията си. Умеят и да спорят. Понякога обаче отиват твърде далече в желанието да докажат правотата си. Те трябва да приемат, че няма нищо лошо в това от време на време да отстъпиш, да си търпелив, да дадеш възможност на другия сам да стигне до извода, до който вече си стигнал ти. Няма нищо лошо да оставиш другият да се почувства победител. Макар и временен.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец са истински чаровници. Направо са неустоими. И напълно го съзнават. Нещо повече, харесва им начинът, по който влияят на останалите. Флиртът е полезен за самочувствието, спор няма, но не е полезен за връзката ти с човека до теб. Затова трябва да спрат малко с амплоато си на „златната ябълка”, за която се борят всички, и те самите да започнат да се борят за любовта.

Козирог

Представителите на зодия Козирог са самостоятелни. Свикнали са сами да се справят с трудностите, които се изпречват на пътя ти. Но това ги кара да оставят невидима бариера между себе си и останалите. Те трябва да се научат да допускат другите вътре в себе си. Да се научат да разкриват и споделят чувствата си. Да се научат да говорят за това какво изпитват и какво искат.

Водолей

Представителите на зодия Водолей горят с всичко, с което се захванат. Това ги прави отлични лидери. И отлични изпълнители. Те трябва обаче да разберат, че не всички хора ги е грижа, както тях. Трябва да спрат да искат всички да са... като тях. Тогава няма да се разочароват толкова. И ще живеят много по-спокойно.

Риби

Представителите на зодия Риби са комбинативни и с огромен потенциал. Твърде често обаче се съмняват в способностите си. Поставят уменията си под въпрос. А това им пречи да реализират себе си. Затова те трябва да преодолеят склонността си да се подценяват. И да си повярват. Така, както всеки, който ги познава, вярва в тях.

Автор: Криси Стоктън