Несъмнено през двата най-топли сезона в годината, пролетта и лятото, лицето, ръцете и деколтето ни са най-изложените на UV лъчите на слънцето. И въпреки че знаем, че слънцето, в подходящата доза разбира се, може да оправи настроението, да осигури витамин D, да подобри кръвообращението и продуктивността ни, прекомерното излагане по-скоро ни вреди. Последствията са повече от неприятни - преждевременно стареене, хиперпигментация и дори рак на кожата. Но знаете ли, че мазната и склонна към акне кожа е особено податлива на именно такива слънчеви увреждания?

И тъй като екипът ни знае колко важна е защитата за кожата на всяка дама не само в топлите месеци, а през цялата година, заедно с нашите приятели от Eucerin, решихме да надникнем в бъдещето и да ви покажем какви емоции ще ви донесе лятото и разбира се, да ви изненадаме с няколко чудесни награди, за да се чувствате спокойни през настъпващото лято. Единственото, което трябваше да направите, е да решите нашия тест и да попълните коректно формата за участие, за да се включите в надпреварата. 

Е, днес дойде ред да обявим имената на петте големи късметлийки, които ще имат възможност лично да се уверят във високото качество на гел-крем текстура на Eucerin® Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch Face SPF 30 или 50+!

Честито на Петранка Атанасова, Цветозара Славоева, Христина Везенкова, Руслана Димитрова и Вася Митева!

Учените от Eucerin използваха експертните си познания в областта на фотозащитата и грижата за кожата, за да разработят слънцезащитен продукт специално за нуждите на мазната и акнеична кожа. Резултатът е ултра леката гел-крем текстура на Eucerin® Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch Face SPF 30 и 50+! Двата продукта съдържат ефикасни UV филтри, биологична клетъчна защита и технология за контрол на омазняването. Тя е уникална комбинация от три абсорбиращи себума пигмента и Л-карнитин, който намалява производството му. Формулите осигуряват моментално и дълготрайно матиране на кожата.

Още веднъж честито на победителите! Благодарим и на всички останали, които се включиха в играта ни! Съвсем скоро очаквайте още приятни изненади от любимия си сайт Dama.bg!