Вече ви разказахме, че атопичният дерматит е едно от най-често срещаните хронични заболявания, което засяга както бебета и деца, така и възрастни. Затова от огромно значение е, ако вие или вашето дете страдате от атопичен дерматит, да полагате специални грижи за кожата по време на спокойната фаза, изразяваща се под формата на специално разработени продукти, за да удължите максимално периода без остри възпаления. И макар лечение да няма, то симптомите могат лесно да бъдат контролирани чрез последователна и ежедневна грижа, използвайки емолиенти и препарати, съдържащи гамалиноленова киселина - точно каквато е и серията Eucerin AtopiControl!

И понеже коледните празници са на прага ни, само сега Еucerin даде възможност на всяка една от вас да бъде една от трите щастливки, които имат шанса да спечелят специална грижа за своята кожа, в лицето на Eucerin AtopiControl Измиващо олио. За целта единственото, което трябваше да направите, е да отговорите правилно на въпроса: Какъв е броят на продуктите от серията Eucerin AtopiControl? А правилният отговор е 5! Ето, че дойде време да обявим и трите имена на победителките: Диана Иванова, Невена Русева и Антоанета Кръстева.

Честито, мили дами!

Специалното в серията продукти за ежедневна грижа Eucerin AtopiControl е, че предлагат проактивен и цялостен подход към облекчаване на симптомите и подобряване на състоянието на кожата, без значение от фазата на атопичния дерматит. Продуктите на Eucerin AtopiControl се грижат както за сухата и раздразнена кожа, така и за атопичната кожа през спокойните и остри фази с възпаление, като я успокояват, хидратират и ѝ доставят така необходимите липиди. Екстрактите, изпозлвани в тях от специалистите на Eucerin, са обект на строг контрол върху качеството и ефикасността, за да може човек да бъде сигурен в тяхното действие, като едновременно с това те да бъдат нежни към кожата. Продуктите от серията са без парфюми, оцветители и парабени и са подходящи са за деца над 3 месеца.