Борбата с мазната кожа е добре позната на мнозина. А проблемът се засилва още повече, когато температурите навън се покачат.

Грижата за мазната кожа може да бъде лесен процес, който не изисква да прекарваш часове пред огледалото или в чакалнята на някой козметичен салон.

Най-напред е важно да почистваш правилно кожата си, за да премахнеш излишния себум, но без да пресушиш лицето. Много хора смятат, че ежедневното използване на скраб е ключът към чистата кожа, но истината е, че не бива да прекаляваш, защото прекомерното изсушаване е враг №1 на мазната кожа.

Използването на маски, специално пригодени за мазна кожа, също ще окажат благотворно влияние, запазвайки кожата ти чиста. Те също така ще спомогнат и за отпушването на порите. 

И разбира се, не бива да забравяме за хидратацията, защото мазната кожа има нужда от нея. И тъй като се намираме в разгара на летния сезон, е задължително да заложим на грижа за кожа със слънцезащитен фактор. 

Може би вече клатите невярващо глава, тъй като слънцезащитните продукти често са прекалено омазняващи и тежки. Добрата новина е, че можете да се доверите на Eucerin® Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch SPF 50+.

Слънцезащитният флуид на Eucerin не само ще предпази кожата ви от силните слънчеви лъчи, но и ще я направи матирана и свежа. Тайната се крие в технологията Advanced Spectral Technology, която се използва в новата гама слънцезащитни продукти, която предоставя защита от високоенергийна видима светлина, както и UVA/UVB защита.

А ето и кои са трите късметлийки, които спечелиха слънцезащитния флуид Eucerin® Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch SPF 50+. Честито на Велина Пенкова, Нина Великова и Иванка Балкова!