Въпреки че живеем в един доста жесток свят, в него все пак има място и за безнадеждни романтици.

Това са петте зодиакални знака, които просто не могат да живеят без любов.

1. Рак

Най-романтичният от всички зодиакални знаци е Ракът. Не само че хората от тази зодия обичат да обичат, но им се отдава лесно – толкова са грижовни и любящи. Не че не обичат дълбоко и истински, но Раците са доста влюбчиви и обикновено се влюбват много пъти през живота си.

2. Риби

Рибите обичат дълбоко и се влюбват често (е, не чак толкова често, колкото Раците), но са много раними и преживяват разделите трудно. Много хора, когато им разбият сърцето, се затварят в себе си и стават много по-предпазливи. Това определено не се отнася за Рибите, които смело се хвърлят във всяка връзка. Риск е да обичаш, Рибите го знаят много добре, но с радост поемат този риск.

3. Дева

Много често Девите са доста невинни и наивни, но това не означава, че не знаят какво е любовта. Точно тяхната невинност ги прави такива безнадеждни романтици. Въпреки че подбират половинките си много внимателно, Девите обичат с отворено сърце и всяка клетка от тялото им излъчва любов. Ако искате да разберете какво е истинска любов, влюбете с в Дева.

4. Везни

Везните не са толкова влюбчиви, колкото Раците и Рибите. Те са много комуникативни, но когато става дума за любов, са леко затворени и трудно се доверяват. Когато са във връзка, са пестеливи на думи. Те не обичат драматични обяснения в любов и грандиозните жестове, но дълбоко в сърцето си обичат много силно и безрезервно. Биха направили всичко за любимия човек.

5. Телец

Телците са големи инати и също не си падат по сладникавата романтика... или поне така твърдят! Когато обаче се влюбят, се превръщат в съвсем различни хора – постоянно витаят в облаците, искат да прекарват всяка секунда с любимия, с радост го засипват с подаръци и биха преминали през огън, за да го ощастливят. Та, влюбените Телци повече приличат на еднорози, които са си загубили ума.