Още една година, изпълнена с щастливи мигове, емоции и много усмивки отмина, а твоето всичко ще духне още една свещичка на тортата. Сигурни сме, че искаш да му подариш най-готиния, весел, цветен и паметен рожден ден! Но какво да организираш - парти в парка, детски център или просто забавление у дома? Не, бъди в крак с модата и се превърни в най-добрата мама, която отлично знае как да го усмихмне - подари му високоскоростно изживяване в най-якия картинг в България - София Картинг Ринг! Гарантираме ти несравнимо по емоция изживяване и нестандартно, готино и наистина презареждащо парти.

И за да бъде празникът на твоето малко слънчице номер 1, заедно с нашите добри приятели от София Картинг Ринг решихме да подарим един незабравим детски рожден ден и още три по-малки награди. Всичко, което трябваше да направиш, бе да участваш в нашата игра и след това да се запишеш във формата за участие.И ето, че е време да разберем кои са печелившите:

  • организиране и провеждане на детски рожден ден с до 10 деца, който ще включва: 10 минути картинг, жетони за игри от фън зоната (по 5 жетона на дете), парче пица, безалкохолно или вода, покани за самия рожден ден и заснемане по време на партито за своето мъниче печели Вася Стефанова
  • ваучер за единичен картинг за възрастни печелят Огнян Ленков, Мери Тодорова, Майя Манолова

Честито!

Пожелаваме на всички щуро забавление и високоскоростни емоции, каквито единствено София Картинг Ринг може да предложи и на малки, и на големи!