Зодията ти със сигурност има голямо влияние върху живота ти. Зодиакалният знак, под който си родена, е от значение и при избора на подходящ партньор. Ето какво казват астролозите за това какъв мъж ще си избереш, според това коя зодия си...

Овен

Търсиш човек на действието. Точно като теб. Мъж, който държи на думата си и не обещава неща, които няма намерение или не може да изпълни. Искаш някой, който кипи от енергия и мрази мързела. Някой, който не просто живее, а гори.

Телец

Мъжът, когото ще избереш, ще е земен, спокоен, подкрепящ. Ще цени свободата – своята и твоята, и в същото време ще е лоялен и предан. Мъж, който няма да иска да те променя и моделира. Мъж, който те приема и разбира.

Близнаци

Искаш мъж, чийто характер е деликатен и благ. Някой, който може да се опише с две думи: истински джентълмен. Той няма просто да ти отваря вратите. Той ще отвори сърцето си за теб. Ще е честен и откровен с теб. Ще се разкрие пред теб. Ще бъде истински. И ще те насърчи да бъдеш истинска – с него и със себе си.

Рак

Ще избереш мъж, който притежава огромно сърце и умее да изразява любовта си. Мъж, който е грижовен, всеотдаен, обичащ. Точно като теб. Ще избереш мъж, за когото семейството ще е на първо място и който винаги ще намира начин и време да те накара да се почувстваш важна, ценена,... щастлива.

Лъв

Търсиш силна и харизматична личност, която да ти импонира. Личност, която увлича другите около себе си. Личност, чийто магнетизъм зарежда и мотивира. Търсиш мъж, който знае колко е важно за всеки човек е да бъде признат и оценен. И затова няка да спира да ти го показва... И доказва.

Дева

Мъжът за теб ще е трезвомислещ и прагматичен. Мъж, който е стъпил здраво на земята. Мъж, който мисли напред. Който умее да планира, но и да реализира плановете си. С него ще се чувстваш сигурна, а живота си – подреден и стабилен.

Везни

Ще избереш мъж, който e забавен, интелигентен, харизматичен. Мъж, който знае как да живее. Който се радва на малките неща и целият е изтъкан от оптимизъм. Мъж, който умее да цени хубавите неща в живота. И затова умее да цени теб!

Скорпион

Обичаш предизвикателсвата. И затова ще избереш мъж, който ти дава повече въпроси, отколкото отговори. Който винаги те изненадва. Мъж, който е неразгадана загадка. Мъж, който те интригува, пали и провокира...

Стрелец

Мъжът, с когото ще се събереш, ще е страстен, буен, свободолюбив. Мъж, който е център на всяка компания. Мъж, който умее да пленява всички. Но това не те плаши. Защото ти самата си такава. И защото знаеш цената си...

Козирог

Ще си избереш мъж идеалист. Някой, с когото ще можете да си говорите на философски теми за живота, съдбата, хората... Някой, който първо ще плени ума ти и после – сърцето ти.

Водолей

Ще избереш амбициозен мъж. Мъж, който си поставя цели и знае как да ги постига. Мъж, с когото често ще се съревновавате. За да растете и да давате най-доброто от себе си - на другия и на себе си...

Риби

Мъжът за теб ще е чувствителен, романтичен и нежен. И в същото време мъжествен, силен, независим. Ще е странно съчетание на невинност и опасен чар. Мъж, който цени свободата си, но иска да я сподели с теб. Кой може да устои на тази неочаквано добра комбинация?

 Автор: Неизвестен