Черното е секси. Кара те да се чувстваш силна. Независима. Женствена. Ето защо, когато попаднах на текста на Брияна Уейст, не се стърпях да го прочета. Това което видях, ме накара да се изчервя от удоволствие! А след това да изляза на шопинг за поредното попълнение в черно за гардероба ми...

Да носиш черно е повече от стайлинг. Хората, които обичат този цвят, са мотивирани, честни, самодостатъчни, прями. Те не се извиняват за това, в което вярват и за начина, по който живеят. Сега ще ви споделя 10 причини, поради които трябва да внимавате с жени, които обичат да носят черно...

1. Те всъщност водят цветен и динамичен живот. Те са мотивирани и целеустремени. Работят здраво, но и здраво купонясват. Живеят на високи обороти. Ще им смогнете ли на темпото?

2. Мъжете ги намират за по-привлекателни. Излъчват по-голяма увереност. Излъчват успех. Те са силни и прями. За тях нещата са прости и ясни. Не обичат да ги усложняват излишно. Обичат да ги разрешават, като често взимат нещата в свои ръце. Ще се оставите ли?

3. Те са амбициозни. Винаги преследват грандиозни планове. Винаги се борят за големи мечти. Обичат да предизвикват себе си и другите. Обичат да надскачат границите. Ще се осмелите да излезете от зоната си на комфорт?

4. Те не търсят ничие одобрение освен своето. Но в същото време ще направят така, че да разберете каква роля играят и какво влияние оказват на околните. Не се хвалят. Просто смятат, че имат право да получат признание за постиженията си. Ще успеете ли да сте им на нивото?

5. Не се оплакват и не обичат да слушат оплаквания. Когато имат проблем, те се вглъбяват в себе си, търсят начини да го решат, а след това се хващат здраво на работа... и го решават. Другото, за тях, са празни приказки. Ще го приемете ли?

6. Не търсят приятели на всяка цена. Преди всичко търсят начини да изразят себе си, да разгърнат потенциала си, да се развиват. Не се опитват да „следват тълпата". Ще се осмелите ли като да ви мислят за вълк-единак?

7. Те са прями. Ако ги попитаме за мнението им, ще ви кажат направо. Без заобикалки. Откровени и открити са. Понякога наистина до болка. Готови ли сте да се изправяте лице в лице с истината?

8. Те са плашеща комбинация между нежност и фатално излъчване. Което ги прави неустоими... Ще се осмелите ли да попаднете в плен на чара им?

9. Не се вълнуват дали останалите ги харесват. Те самите не се насилват на харесват всеки. Ако не сте от тяхната „порода”, нямате шанс. Ще опитате ли?

10. Не се страхуват от промените в живота си. Не се страхуват да започват отначало. Те вярват, че, ако нещо не работи, трябва да се освободиш от него и да продължиш нататък. Животът е твърде кратък, за да се пилее за изгубени каузи. Готови ли сте да рискувате?”