Ева Лонгория демонстрира завидното си чувство за стил с повече от 10 привличащи погледа визии по време на фестивала в Кан през последните две седмици.

47-годишната актриса от Тексас, която е най-известна с участието си в „Отчаяни съпруги“, сякаш бе на модно ревю, в което показа 10 невероятни тоалета, струващи хиляди долари.

Ето как Ева остава една от най-добре облечените жени в Холивуд със селекция от нейните поразителни визии, носени на 75-ия годишен филмов фестивал в Кан.

Актрисата разкри защо остава една от най-добре облечените жени в Холивуд, след като се появи в Кан в селекция от впечатляващи визии - включително черна рокля с дължина до пода от италианската марка Roberto Cavalli.

Ева подчерта тена си в красиво сребристо бюстие на Кристина Отавиано, оранжев блейзър и подходящи панталони от Джузепе ди Морабито, докато излиза от хотел Martinez по време на фотосесия на L'Oreal.

Звездата от „Отчаяни съпруги“ привлече погледите на amfAR Gala, където тя облече дръзка рокля с разкроена пола от Monot.

Ева излезе заедно със съпруга си Хосе Бастон в лятна зелена рокля на Стела Маккартни.

По-късно през деня Ева излезе на червения килим с впечатляваща рокля от шифон от Alberta Ferretti, докато косата й беше оформена на отпуснати вълни.

Актрисата се окъпа в блясък за прожекцията на Топ Гън: Маверик в рокля по поръчка на нюйоркската дизайнерка Кристина Отавиано, съчетана с бижута Chopard и обувки Aquazzura.

Ева облече елегантна рокля на Виктория Бекъм за £990 за вечерята по случай 25-ата годишнина на L'Oréal Paris по време на фестивала в Кан.

С всички тези визии Ева за пореден път затвърди, че е една от най-добре облечените звезди в Холивуд и си спечели титлата "Кралицата на Кан".