Градът е забързан, ангажиментите се трупат, а времето все не ни достига – точно така може да бъде описано ежедневието на всяка модерна жена. Аз не правя изключение и затова днес ви каня на едно вълнуващо съвременно пътешествие. И не забравяйте – можем да открием нещо вълнуващо във всеки ден, когато имаме на разположение верен помощник.

7:30 сутринта

Нежните звуци на алармата ме изтръгват от сладък сън и блаженото неведение бързо бива изместено от трескаво нетърпение за началото на деня. Изключително щастлива съм от факта, че новият сгъваем Samsung Galaxy Z Flip има малък дисплей, който ми показва колко е часът, без да се налага да го отварям.

7:45

Да, определено закъснявам, но не мога да устоя на изкушението и хвърлям бърз поглед на социалните мрежи. Z Flip ми служи отлично, защото го отварям с лекота и пред мен се разгръща целият свят в 6.7-инчов дисплей.

Все пак ми остава време за едно бързо селфи, което правя с полуотворен телефон. Да, Z Flip може да стои в различни „пози“, което ми позволява да правя снимки от всеки ъгъл и по всеки начин, без да се налага ръката ми да играе ролята на селфи стик.

8:10

Сутрешният ми ритуал протича отлично и за първи път от много време не ми се налага да излизам тичешком. За сметка на това пътуването до офиса не протича съвсем по план и ми се налага да почакам дълго време по софийските улици. За щастие верният ми помощник в ежедневието е до мен и ми позволява да забравя за стреса и да се насладя на удоволствието на използвам чисто нов модел телефон, който ми напомня за добрите стари времена. Нито едно телефонно обаждане и известие не остават скрити, благодарение на предния дисплей. Връзката ми със света никога не е била по-лесна.

9:05

Все пак успявам да пристигна навреме и да се заема с всички задачи, които ме очакват. Част от задълженията ми са ежедневни видео разговори с колеги от различни офиси, което означава само едно – много видео разговори. Samsung Galaxy Z Flip отново „се притичва“ на помощ, защото ми позволява да водя видео разговор, докато той е в полуотворено състояние. С други думи – половината от екрана е на мое разположение, за да управлявам всичко по време на разговора, а ръцете ми са свободни.

12:30

Време е за заслужена почивка и вкусна глезотия за обяд. С колегите ми обожаваме да хапваме в едно малко бистро, което се слави с уютна атмосфера, изкушаващи ястия и красиви детайли. Разбира се, няма как да пропусна възможността да снимам красотата в чинията и залагам на пословичната камера на Galaxy Z Flip снимката успява да пожъне фурор в социалните мрежи.

15:30

Спомняте ли си телефоните, на които всички казвахме „миди“? Точно така, устройствата с капаче, които превръщаха всяко начало и край на разговор във важно събитие. Е, на мен това усещане определено ми липсваше, тъй като можех със замах да прекъсна всяко телефонно обаждане. Z Flip ми доказа, че не само разговорите, но и всяка друга задача, могат да бъдат изпълнени със стил.

Задачите за деня не свършват, но съм твърдо решена да приключа деня с усмивка, защото ме очаква вълнуваща вечер.

18:00

Краят на работния ден означава начало на сладката част, а именно – вечеря в прекрасен ресторант с любим човек. Поводът, а и мястото изискват официално облекло и изборът ми за вечерта е елегантна синя рокля, която си подхожда чудесно с високи ботушки. За момент притеснението надделява, защото не знам дали малката ми чантичка ще успее да събере всичко, но сгъваемият Z Flip се справя отлично с компактното си тяло в сгънато положение.

23:30

Денят вече е към своя край и се подготвям за сън. Но наред с вечерния крем за лице се сещам и за смартфона на Samsung, който не съм зареждала от предния ден. Е, изненадата ми е повече от приятна, когато установявам, че целият ден и натоварване, на които бяхме подложени и двамата с него, не се е отразил негативно върху батерията и тя разполага с достатъчно заряд. А това означава само едно – имам малко време, за да погледам любимия сериал на големия Инфинити Flex дисплей на Z Flip.

Ежедневието на всяка една от нас е изпълнено с много предизвикателства, битки и напрежение. Ето защо е добре да имаме верен съюзник в джобен формат, на който винаги можем да разчитаме. Samsung Galaxy Z Flip ме връща в добрите стари времена, когато телефоните бяха просто телефони с капаче. Но днес времената са други и имаме нужда от нещо повече, за да преминем през всички изпитания. Z Flip ни дава цялата увереност, от която имаме нужда, гарантирайки ни отлична издръжливост, иновативен дизайн и множество функции, които превръщат всеки ден в красиво изживяване.