Овен - Този период може да не е най-добрият в материално отношение. При много представители на зодията са възможни трудности и липса на финанси. Разходите от минали месеци ще се отразят. Не ставайте роб на желанията си. Помислете, преди да закупите нещо.

Телец - Отново правите различни покупки, без да се замисляте дали са ви нужни. Това е времето най-накрая да се вземете в ръце и да обмислите какво трябва и не трябва, и въобще нужно ли е да харчите. През този период се откажете от паричен депозит, защото ще се окаже неперспективно. Дръжте парите си у вас, дори ако някой ви моли за заем - добре го обмислете.

Близнаци - Материалните проблеми, които са ви безпокоили по-рано, бавничко започват да отминават. Много от паричните въпроси ще се разрешат благодарение на непознати. Доходите няма да бъдат свързани с усилия. Най-вероятно ще бъде неочаквана печалба или щедри подаръци от любими хора.

Рак - Откриват се много неочаквани възможности за увеличаване на финансите. Не трябва да се съмнявате, че вашите проекти ще се реализират - очаква ви подарък от съдбата. Хвърлете всички сили за реализация и резултатът няма да закъснее. Смело управлявайте семейните пари - вашият благоразумен подход ще бъде от полза за семейството ви.

Лъв - Приятни изненади ви очакват през летните месеци - неочакван доход или подарък от близък човек. Тези месеци са отлично време да работите с партньори и да създавате общи проекти. За някои представители на зодията звездите предвещават брак със състоятелен човек, но не забравяйте своята независимост.

Дева - В този период не очаквайте особени промени във финансовото си състояние. Лятото не ви предвещава крупни постъпления. Имате стабилността за спокоен живот, но не купувайте големи неща и не влагайте парите си точно сега. Разчитайте на изпитаните методи. Не е лошо да повишите квалификацията си.

Везни - Благоприятен период за капиталовложения. Именно така неколкократно ще увеличите финансите. Отчитайки своята ловкост и хватки по финансовите въпроси, подходете с цялата си отговорност. В противен случай приходи няма да има. Очаквайте ценни подаръци. Но има шанс, ако бъдете неблагоразумни и се поддадете на изкушение, парите да не дойдат при вас. Доверявайте се само на близките си.

Скорпион - Възможно е да имате притеснения в този период. Ограничете някои свои "скъпи" навици и се наслаждавайте на това, което имате в момента. Марс ще ви даде бодър дух и съревнование, но не взимайте мълниеносни решения относно финансите си.

Стрелец - Не очаквайте финансови постъпления през тези месеци. Ще сте огорчени и скоро ще съжалявате, че не сте спестявали през предишните месеци. Разбира се, не е нужно да броите стотинките си, но бъдете отговорни.

Козирог - Не купувайте необмислено. В този период не влагайте в нови начинания. Звездите казват, че инвестицията е неизгодна. Не давайте заеми.

Водолей - Този период е добър за вас и ще се радвате на финансово спокойствие. Ще започнете да умножавате своето ''богатство''. Ако се чудите къде да вложите пари, съвет може да ви даде роднина или близък , на когото имате доверие.

Риби - Финансовият хороскоп е песимистичен. Ако мислите трезво, можете да избегнете финансова катастрофа. Рискът е голям дори да дадете назаем, следете всяка финансова стъпка и бъдете предпазливи.