Представяме ти най-феноменалното и единствено по рода си събитие, на което можеш да присъстваш това лято!

Лятото е в разгара си и всеки от нас го прекарва по най-различен начин. И докато едни предпочитат да прекарват дните си пътувайки из чудни кътчета, други се отдават на напълно заслужен релакс край морския бряг, а трети са намерили прохлада в планината, ние решихме да те предизвикаме с нещо напълно различно от всичко изброено. А най-впечатляващото е, че дори няма да ти се наложи да пътуваш извън столицата, защото нека си го кажем - стига да си с правилните хора, на правилното място и с усмивка на лице, можеш да си прекараш фантастично дори и в града!

Стига излишни приказки, време е да ти разкажем...

Щастливи сме да ти съобщим, че точно на 26.07. в София ще се случи нещо феноменално и мега яко! Технологичният бранд Samsung обявява следващата сряда за Samsung Fashion Day и кани многобройните феновете на технологиите и модата да се присъединят точно в 20:00 ч. на живо към музикално-светлинен спектакъл на фонтаните пред НДК. Там, пред очите на всички модата и технологиите ще вплетат ръце в рамките на Samsung Fashion Show и ще представят най-новите мобилни устройства Samsung Galaxy, съчетани с ексклузивно ревю на непоказвани модели на Just Cavalli и... (поеми си дъх!) с грандиозен концерт на неповторимия Васил Найденов и винаги усмихнатата Михаела Филева! Супер събитието ще бъде с вход свободен за всички желаещи, а от Samsung обещават наистина запомняща се вечер!

Нека ти разкрием и малко повече от това, което знаем...

Защо Samsung и Just Cavalli?

"В рамките на Samsung Fashion Day модата и технологиите вървят заедно. Освен връх в иновациите, новите продукти на Samsung идват, за да променят възприятията ни за мода и лайфстайл. Те преобразяват представата за ролята на технологиите в ежедневието, за новото около нас. Вдъхновяваме хората да подхождат смело към новото и различното.", коментират от Samsung България. Съвсем естествено, с подобна идея звучи идва и новата колекция "Пролет/Лято 2024" на Just Cavalli. Според италианския бранд "модата се превръща в средство за комуникация". Тя е не само начин да изразиш "философията си за живота, от сутринта до вечерта", но и "е своеобразно "послание", покана винаги да вярваш в себе си и в това, което обичаш". Именно това е и причината в рамките на шоуто, което е резултат от ексклузивното партньорство на технологичният гигант и световния моден бранд, да бъдат представени ексклузивно за България новите колекции на марката Just Cavalli – "Пролет/Лято 2024" и "Есен/Зима 2023/24". Специален гост на спектактъла пред НДК ще бъде Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на бранда Just Cavalli.

 

Локацията?

Ще излъжем, ако кажем, че има друго по-емблематично място за срещи от добре познатите фонтани на НДК в София, положили началото на не една и две любови и истински приятелства! В този контекст и локацията за Samsung Fashion Show не е никак, ама никак случайна. Samsung България, съвместно със Столична община, избра фонтаните пред НДК, емблематично за София място, което е лесно достъпно пеша, за да могат гостите на шоуто да дойдат без автомобилите си в подкрепа на каузата за здравословен и природосъобразен начин на живот "Ходенето е модерно". Каузата е пълен синхрон и с политиките на Столична община да насърчава гостите и жителите на града да ходят пеш и да се движат повече през годината.

За феновете на бранда

Ако си фен на технологиите, а светът на смартфоните твоя страст, в 14:00 ч. можеш на живо, директно от Сеул, на www.samsung.com/bg да наблюдаваш глобалната онлайн-премиера Galaxy Unpacked, където Samsung ще представи за първи път новите продукти от портфолиото си. А под мотото „Flip-ни и ти в новия тренд“, в рамките на шоуто пред НДК от 20:00 ч. под светлините на прожекторите ще бъдат именно те - най-новите смарт устройства на бранда.

Любими изпълнители

Новият сезон на вълнуващи музикални фестивали, турнета и концерти е в своя пик. И най-хубавото е, че любимите ни певци са навсякъде, готови да ни радват и в града, и на морето. На Samsung Fashion Show ще можеш да се насладиш, дивееш и попееш вечни класики и най-големите хитове на звездите на българската поп сцена Васил Найденов и Михаела Филева.

Samsung Fashion Show е магия, изживяване, а не просто един летен концерт. Тръпка от непознатото, от новото, от това, което ще откриеш, от едно наистина неповторимо до този миг преживяване. Заслужава си да си там, защото е готино, защото е първо по рода си, защото е измислено за готините хора в София, които поради една или друга причина са в красивата ни столица. Е, ние ще сме там, а ти? Да се Flip-нем заедно в тренда около фонтаните малко преди старта!

 

 


Грандиозният спектакъл на Samsung България и Just Cavalli се осъществява в партньорство със Столична община, модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева