Генчо Генчев от миналия сезон на "Игри на волята" направи кратък, но точен портрет на най-възрастния участник в актуалната игра.

Откровеният Генчо се зае да нищи образа на спортната ни легенда Краси Дунев, като не му спести нищо. Той не скри, че е имал доста сериозни очаквания към олимпийския шампион, като най-улегналия мъж в "Игри на волята" този сезон. " Все пак изживял най-много, преживял големи възходи в живота си и така нататък. Някак си да минава по-между другото, да е по-неглиже, да не се впряга чак толкова от самите ситуации, да иска да е просто пич вътре, да излезе като пич, да го изживее. Аз така го виждам на негово място, ако съм такъв голям спортист, да вляза на такова място с младежи бих присъствал точно като една старейшина над тях. Бих го изживял това нещо по най-добрия начин, да изляза като пич от там", категоричен е харманлията Генчо.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Krasimir Dunev (@krasimir_dunev)

 

Според Гената Красимир е влязъл в играта с особени стратегии, които не може да разбере защо са му. "Стои, скатава се в единия край. Не участва в никакви спорове, не заема никакви крайни страни за нищо. Не въдворява ред за нищо, не решава проблеми, нещо като имат спорове. Никъде не излиза на битка. Всеки път се обръща с това, че трябва да чака дъщеря си", нищи образа още миналогодишният участник от "Игри на волята". И продължава: "Ми аз, дъщеря ми, аз... Чакай, човек. Ти си на 50 години! Дъщеря ти е израснала пред тебе. Какво ще стоиш там, за къде ще я пазиш. Ти трябва да си реалист! Тоя човек е спортист цял живот, толкова спортисти са минали при него, не знае ли дъщеря му на какво е способна?", казва още Генчо Генчев.