Българската ясновидка предрече трудни времена и сериозни сътресения в света. Според нея изходът от следващата година ще бъде най-важният в историята.

Житейски път

Самото име на Вангелия се тълкува като „добра вест“, а нейните предсказания са неразгадан феномен. Родена е в бедно семейство и рано губи майка си. Любимата ѝ детска игра става своеобразен символ на нейната съдба: Ванга често е завързвала очите си и е търсила предмети, скрити в стаята, а също така много е обичала да лекува своите играчки от различни болести..

Когато момичето става на 12 години, се случва трагедия, която променя всичко. Историята за това как гледачката е била отнесена от торнадо, в резултат на което е намерена да лежи с очи, пълни с пясък, изглежда е чувана от всички. Животът на едно младо и сляпо момиче е бил изпълнен с изпитания: в това състояние тя е трябвало да управлява домакинството и да се опитва да изкарва прехраната си.

Скоро обаче се появила уникалната дарба на Ванга. Тя започна да предсказва съдбата на съседите и да дешифрира сънищата на познати. Мистериозните съвпадения силно развълнували селяните и още през 40-те години при нея започнали да идват нуждаещи се от помощ от цял ​​свят за ценни съвети и предсказания.

Пророчества, които учудват дори скептиците

Авторитетът на Ванга бързо набирал скорост и дори политиците започнали да я слушат. Нещо повече, голяма част от казаното от нея по чудо се сбъдва. Разпадането на Съветския съюз, рухването на кулите близнаци, смъртта на Сталин и принцеса Даяна са само част от изумителните тонове предсказания, които пророчицата прави.

Въпреки това си струва да се има предвид фактът, че някои неща не са се сбъднали. Така виденията за края на света през 1944 г. и предполагаемата четиригодишна война през 2010 г. се оказаха неверни. Тези несбъднати пророчества, карат някои да се съмняват в дарбата на гадателката, но мнозина и до днес се вслушват в нейните думи.

Предсказанията на Ванга за събитията през 2024 г

Според пророчицата, годината на Зеления дракон в китайския зодиак няма да бъде лесна: Катастрофалните метеорологични явления и природните бедствия няма да заобиколят световното население. Ураганите, торнадата и наводненията ще се увеличат, което ще доведе до масивни разрушения и много изгубени човешки животи.

Прогнозата ѝ за времето е доста екстремна: Най-голямото земетресение ще се случи в района на Тихоокеанския регион и ще има жертви. Всичко това ще бъде свързано с изменението на климата.

Ванга предсказала завземането на планетата от "могъщия дракон" и възможното обединение на трите гиганта - Русия, Индия и Китай. Тя говори и за "червени пари" с числата 100 и 5, но значението на това послание остава неясно за сега.

Пророчицата предупреждава за голяма вероятност от глобален конфликт през 2024 г., а резултатът от него ще бъде най-важното събитие в световната история. Възможно е това да намали значително населението. Според нея следващата година обещава обтегнати отношения между страните и сблъсък на техните интереси.

Съдейки по предсказанията на българската ясновидка ни очаква тежка година. Не се отчайвайте обаче, защото никой не може да даде точна гаранция.

Ванга и до днес остава една от най-известните гадателки, въпреки че някои от нейните предсказания не са се сбъднали. Невероятни инциденти, фин инстинкт или страхотен дар - не можем да знаем със сигурност, но не трябва да забравяте, че опитите да погледнете в бъдещето могат да бъдат доста опасни.