Юли – месецът на морски приключения, часове, прекарани в сладки разговори с приятели, летни намаления и какво ли още не. Лятото е в разгара си! Съгласи се обаче, че колкото повече се покачват температурите навън, толкова повече ти се иска да възнаградиш подобаващо момичето в теб. Защото, мило момиче, Лятото има нужда от теб, за да се разкрие в пълния си блясък, без значение дали на бара, на плажа, или разхождайки се в градския парк.

Неписано правило е, че ако обичаш една жена, трябва да я пуснеш на воля по магазините. Е, ние се разходихме и открихме онзи така жадуван оазис, приютил на прохлада всички летни находки, при това на голямо намаление. Избрахме Сердика Център за наша шопинг дестинация и се подготвихме предварително тук. Каним те с нас - да му "отпуснем малко края", да избягаме от жегата навън и да се сдобием с всичко онова, което ни е нужно за лятото и то с до -70% от редовната им цена. Харесваме удобството на мола - можем да открием от любими марки за облекло и аксесоари, през любимите обувките и бижута, до страхотни стоки за уюта на дома или пък малко цветно допълнение за всички любителки на качествената парфюмерия и козметика… За да ти помогнем максимално и да те насочим към най-привлекателните предложения през месец юли, подготвихме специален списък с очарователни предложения, разделени по категории, от които да грабнеш страхотни продукти на още по-атрактивни цени: ярки цветове, в унисон с всичко най-любимо през лятото като морето, слънцето, цветята, виното и някак по-безгрижния живот… Флорални принтове, качествени материи, смели линии, пъстри детайли, всичко така смело и категорично предизвикващо усмивка. Сега и само сега е онзи идеален момент, в който намаленията парят като пясъка, а всеки ден е лято за душата, защото всичко, което искаш, е на повече от изгодна цена.

Peek&Cloppenburg... Летните дрехи за всеки стил

Открий вдъхновение за нови модни комбинации в магазина, събрал най-популярните фешън брандове на едно място Peek & Cloppenburg. Минималистичните и непреходни стилове смело могат да бъдат комбинирани подобаващо за всеки твой повод. Побързай и не изпускай възможността да извадиш напълно безплатно своята клиентска карта, което ще ти предложи допълнителни отстъпки до -30%. И това, ако не е право в целта!

Badoo… Завладей с вкус и изящество

Комбинации от естествени материи, отличаващи се с високо качество на изработката и внимание към най-малкия детайл. Гарантираме ти, че с вълшебните комбинации от официални тоалети, само сега намалени с до -70%, просто няма как овациите да не бъдат за теб! Засияй!

Tom Tailor... Нустооими съчетания на цветовете

В Tom Tailor открихме интересни рокли във флорални и ярки мотиви, леки и прохладни материи – сега всички артикули от пролетно – лятната колекция са с намаление от 20% до 50%, а само тук се предлага и специалната колекция на бранда Mine to five, която също е намалена с цели -30%.

Dika… Желание за съвършенство

Ако се чудиш как да добавиш повече цвят и доза изтънченост към летния си гардероб, а и ти трябва нещо по-шик за сезона на дългите нощи, момински партита и сватби, имаме добра новина за теб. Не се колебай нито за миг, а разгледай красотите на Dika, само сега намалени с до -50%.

Покори улиците с вкус и изящество и намери своя номер 1, който да разходиш уверено на някое ново и изискано местенце.

Deichmann… Скочи смело в лятното безвремие

Чифт жестоки обувки и идеята, че до отпуската ти на морето остават десетина дни, някак започва да звучи не толкова като края на света. За какъвто и повод да се обуем, най-важното е да се чувстваме комфортно и да бъдем доволни от избора си. Добави малко цвят, заложи на примамлив окото аксесоар и… Воала! Всичко си идва на мястото, когато най-голямата ти страст може да бъде твоя с отстъпки от -30% до -50% само в Deichmann. 

Massimo Zardi… Качеството е най-голямото удобство 

Удобни еспадрили, сандали на висок ток или пък малка кокетна чанта… а защо не и трите! Освен че е бранд, който винаги е в тренда, Massimo Zardi е и доказано устойчив във времето. Не прави компромис с качеството и инвестирай в страхотни обувки и аксесоар с красив дизайн. Възползвай се още сега, защото този месец имаш чудесната възможност да допълниш колекцията си, при това на атрактивни цени с отстъпка до -50%.

"Колкото повече, толкова повече" винаги важи с пълна сила, особено що се отнася до избора на парфюмерия, грижа за кожата и декоративна козметика. 

Douglas… Събуди сетивата си за красотата

Има ли понятие като твърде много за една дама? Ами… Не! И Douglas доказва това със своята страхотна селекция от парфюмерия, грим и козметика на едно място. Позволи си да ухаеш още по-неустоимо, смай околните с най-атрактивните цветове и ги накарай да завиждат на бронзовия ти загар. И не се бави – парещите отстъпки от -25% на бестселъри са като пясъка – не им позволявай да ти се изнижат през пръстите.

Radiant… Лято в цвят

Търсиш нов акцент за визията си? Обожаваш смелите цветови комбинации и точно в това се крие чара ти? Radiant винаги е тук, за да те посрещне с нещо интересно, дръзко и различно, което да те отличи от останалите. Защото тук е събрано всичко онова, което да бъде в перфектен унисон с лицето ти! Летните находки тук са на цени с до -30% намаление.

Сезонните намаления няма да пропуснат и най-съкровеното място – нашия дом.

WMF… Едно специално изживяване

Дните стават все по-дълги, вечерите все по-топли, а споделените моменти в добра компания с чаша студено питие и нещо свежно за хапване - жизненонеобходими. Превърни се в най-готината и хвалена домакиня, като грабнеш страхотни допълнения за твоята кухня от WMF на топящи се цени до -50%.

Усмихни се и се отдай на най-сладкото безвремие, в съчетание с последните новости в технологиите.

Sony Center... Зареди лятното настроение на макс

Животът трябва да бъде живян на пълни обороти. В Sony Center ще откриеш всичко най-ново от бранда, а също ексклузивни оферти и неустоими предложения на японския производител. Само сега при покупка на SONY XPERIA 1 II или SONY XPERIA 5 II получаваш като комплимент напълно безплатно висок клас безжични слушалки.

Не чакай подходящия момент да облечеш новата си рокля. Животът сам по себе си е доста непредвидим. Защото винаги има причина да бъдещ щастлива - лятото е разгара си, краят на работния ден е съвсем близо, а единственото по-парещо от температурите навън, са намаленията в Сердика Център!