Най-актуалната и популярна в момента група на Балканите MINISTARKE идва у нас, за да се включи в грандиозното шоу, с което емблематичната Драгана Миркович ще разтърси „Арена Армеец“ на 16 декември. Изключително впечатляващи и невероятно секси, горещите девойки от сензационната сръбска формация ще излязат на сцената непосредствено преди легендата на балканската музика.

Специално за концерта на юго звездата MINISTARKE подготвят невероятна програма с най-големите им хитове – все динамични парчета, съчетаващи горещите балкански ритми с елементи на поп. Тяхното присъствие на сцената несъмнено ще нажежи до максимум атмосферата на 16 декември и ще направи преживяването за всички присъстващи незабравимо.

Групата е съставена от четири „министърки“– Едита Арадинович (вокал), Ана Машулович (вокал), Милица Ранчич (барабани) и Санела Джембер (китара). Първият сингъл на дамите е „Поплава“, който изпълняват заедно с Ацо Пейович. Малко по-късно издават още две песни, но хитът, който ги изстрелва директно на върха е „Uno momento“, което групата записва съвместно с хърватската певица Северина през 2014 г.

Парчето се слави с рекорден брой гледния в сайтовете за видео споделяне – близо 75 милиона, и има голям успех не само в Сръбия и Хърватия, но и на целия балкански регион. Последният им хит „Боинг 747“, който групата представи преди по-малко от шест месеца, вече има близо 25 милиона гледания в You Tube

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.