Световноизвестната руска психоложка, автор на редица бестселъри за силата на женската енергия - Лариса Ренар, пристига за пореден път в България следващия месец по покана на Наталия Кобилкина. Магнетичната дама, чиито книги, лекции и съвети за духовно усъвършенстване промениха представата на милиони жени за самите тях и им вдъхнаха увереност, ще се срещне отново с българските си почитaтелки на 16 и 17 ноември.

Тя е основателка на „Академия за личностно развитие“, която има представителства в 45 града по целия свят и вече 20 години е лидер в областта на семинарите. Днес продължава да твори и едновременно с това успява да остане жена.

Успешния си опит Лариса Ренар ще предаде в София в рамките на два семинара. На 16 ноември (събота) тя ще проведе ВИП тренинг „Женско лидерство“. Присъстващите ще научат как да открият своята мисия и къде е тяхната истинска сила, как да разкрият потенциала си и какви таланти имат, как да започнат, ако нямат пари и къде да намерят ресурс за това, как да организират своя екип и как да разберат какви хора им трябват, как да планират правилно и как да преодоляват кризисни ситуации.

Семинарът на 17 ноември (неделя) е на тема „Жената на 21 век“.

Присъстващите ще разберат как в епохата на трансформацията могат да получат всичко, за което мечтаят. Ще поставят основи за качествени промени в живота си, ще се сдобият с интуитивно виждане за бъдещето си и ще повишат нивото на своята творческа енергия. Ще се научат да се справят с трудностите, получавайки не само полезен опит, но и умножавайки своята сила. Ще създадат нова реалност първо във въображението си, която ще се превърне в действителност.

От 20 часа вечерта в неделя Наталия Кобилкина и Лариса Ренар ще организират „Парти за класни хора“, където ще покажат практики за омагьосване на партньори. Посетителите ще научат какво искат мъжете и жените и ще получат полезни съвети за привличане на противополoжния пол.

„Лариса Ренар има изключително много почитателки в България. Не мога да изброя колко от тях са ми разказвали как се е променил животът им, след като са прочели книгите ѝ или след като са посетили семинарите ѝ и постоянно ме питат кога ще я поканя отново, но графикът ѝ е толкова пълен, че чакам дълго, докато ми дойде редът. Голяма привилегия е, че в България имаме представителство на нейната школа и в рамките на една година всяка българка може да премине цялото обучение на академията в Москва. Въпреки това срещите със самата нея си остават незабравими, затова и предстоящите събития не са за изпускане“, коментира Кобилкина. Подробна информация и билети може да намерите на сайта й www.natalia.bg