Овен

Имате много идеи, които искате да реализирате. Хубаво е да потърсите помощ отстрани, да не действате сами. Не влизайте в конфликт с шефовете си, бъдете готови да намерите компромисно решение.

Телец

Ще имате много нови идеи, но по-важното е, че ще имате възможност да ги споделите. Лошото е, че няма да гледате обективно на себе си, така че не бързайте с реализацията. Днес е ден за събиране на информация.

Близнаци

Напълно безразборно споделяте симпатиите си, а това определено ще има последствия. Добре е да се определите. Не бъдете прекалено доверчиви, ще ви струва скъпо.

Рак

Благодарение на активността си ще можете да се представите добре във финансовата област. Ще си напълните касичката, но и твърде бързо ще я опустошите.

Лъв

Лесно ще излизате извън нерви, а това би се отразило зле на имиджа ви. Няма да търпите намеса в личните ви дела или оспорване на мнението ви, а така определено не се работи лесно. Не се чудете после защо хората ви отбягват.

Дева

Трудно ще се изразявате заради някакви криворазбрани норми на поведение. Време е да се вземете в ръце и да спрете да се съобразявате сляпо с всички правила.

Везни

Ще изглеждате страхотно и естествено това ще повлияе не само на самочувствието ви, но и на отношението на хората към вас. Само не злоупотребявайте с вниманието на околните като ги заливате с всичките си проблеми.

Скорпион

Стягайте се за работа, а тя няма да е никак малко. Има безброй дребни неща, които очакват точно вие да ги свършите. Бъдете точни и прецизни. И внимавайте с похапването, не прекалявайте.

Стрелец

Ще подхождате към нещата по нов начин и резултатът ще ви изуми. Доста добре ще се справяте с всичко, изискващо сръчност.

Козирог

До обяд ще трябва да действате бързо и ефективно. Не приемайте лично всичко, което ви казват, гледайте на нещата с чувство за хумор. След обед ще имате възможност да се изявите както вие искате.

Водолей

Един определено творчески ден. Можете успешно да се представите където и да отидете. Отделете време за себе си и за нещата, които обичате, но най-вече за любимите си хора.

Риби


Започвате седмицата с ясни планове какво точно и кога трябва да се свърши. Ще успеете да създадете нужната организация. Може да се наложат някои извънредни плащания, дано да имате заделени средства за такива цели.