Обърнете специално внимание на тези дни.

Овен (20 март - 19 април)
През юни ви очаква голям период на прозрение и осъзнаване; Използвайте го в кариерата си, за да подобрите и укрепите позициите си.

- 10 юни - на тази дата вашата сила се крие в способността ви да убеждавате и по точен начин да предавате информация;

- 23 юни - всякакви преговори и запознанства с бизнес партньори са успешни.

Телец (20 април - 20 май)
Съдбата ще се усмихне на онези, които насочат цялото си внимание към семейните отношения. През този месец ще ви бъде по-лесно да възстановите прекъснати контакти и да простите на близките си.

- 5 юни е благоприятен ден за почивка със семейството;

-19 юни - Осмелете се да проведете откровен разговор, след който и двете страни ще почувстват облекчение и сближаване;

Близнаци (21 май - 20 юни)
В началото на лятото ще можете да промените финансовото си състояние към по-добро. Парите обичат системата и реда, вземете това предвид ако мислите за допълнителни доходи.

- 7 юни е подходящо време да задълбочите познанията си по финансова грамотност;

- 20 юни – Гледайте на парите като на ресурс, който може да издигне уменията ви на следващото ниво.

Рак (21 юни - 22 юли)
За вас, Раци, започва мощен благоприятен период подпомогнат от коридора на затъмненията. През юни всички ваши желания имат голям шанс да се сбъднат благодарение на помощта на Вселената;

- 12 юни - възможно е видимо покачване в кариерата благодарение на вашата увереност и упорит труд;

- 26 юни - пътуване до ново място ще бъде успешно. Ще ви донесе силни емоции и ще ви вдъхнови да работите върху себе си.

Лъв (23 юли - 22 август)
В рамките на един месец ще почувствате прилив на сили, които ще искате да използвате, за да разгърнете творческия си потенциал. Имате голям шанс да опознаете и друга своя страна.

- 3 юни - Привлечете подкрепата на приятели или ментори за нов за вас бизнес. Ще бъде много по-лесно да работите заедно с тях;

- 30 юни - творческото мислене ще ви позволи да преосмислите възгледите си по някои въпроси.

Дева (23 август – 22 септември)
Месецът ще бъде богат на нови запознанства и промяна на обичайното ви ежедневие. Пригответе се за активен ритъм на живот и общуване с интересни хора.

- 10 юни - ако се преборите с мързела си, ще спечелите полезен опит, който ще ви направи по-добри;

- 19 юни - възможни са няколко пътувания или срещи. Въпреки умората, емоциите ще ви вдъхновяват да извършите смели дела.

Везни (23 септември - 22 октомври)
Животът ви ще бъде лек и безгрижен през целия месец юни и вие почти без усилие ще се доближавате до целите си.

- 11 юни - взимането на решение за започване на нова работа или смяна на специалността е особено благоприятно в този ден. Ще намерите опцията, която ще ви бъде от най-голяма полза.

- 22 юни – Отделете време за страховете си. Днес вие сами ще можете да разберете от къде и от какво са породени и как да ги преодолеете.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)
Ако все още не сте определили целите и приоритетите си, не се притеснявайте. През юни всичко ще се промени към по-добро. Някои житейски събития ще ви покажат кой е правилният път за вас.14 юни е добър ден за преговори с началството по въпроса за увеличение на заплатата ви или за кариерното ви израстване;

- 25 юни - Вселената ще ви даде знак на какво трябва да обърнете повече внимание.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)
Идва момент, когато влиянието ви върху другите ще бъде по-голямо от обикновено. Вие, Стрелци, ще можете буквално да контролирате хората, но се уверете, че използвате тази ваша “супер сила” само за добри дела.

- 9 юни - на този ден вие ще сте най-авторитетният човек в екипа. Запазете тази енергия и скоро ситуацията ви ще се подобри още повече;

- 28 юни - вслушайте се в истинските си желания. Сърцето ви ще ви каже дали правите всичко по правилния начин или не.

Козирог (22 декември - 19 януари)
През юни ще научите много за себе си, и то не от други хора, а от самоанализ. Не се съпротивлявайте на естествения процес на събитията, тъй като взимането на поуки от грешките ще улесни живота ви.

- 3 юни е добър ден да започнете да прилагате на практика навици, които ще ви направят по-силни и по-уверени;

- 18 юни - говорете с близките си за това как ви виждат отстрани. Получените отговори ще ви дадат храна за размисъл.

Водолей (20 януари - 18 февруари)
Месецът ще е благоприятен за лекуване на стари рани. Очакват се промени в социалния ви кръг, в работата и не е изключено да се преместите в нов дом или дори в друг град;

- 4 юни - смелостта и самочувствието ще бъдат ваши помощници. Ако имате шанса да промените живота си към по-добро, не го пропускайте;

- 14 юни - приемете всички събития от деня с благодарност. Опитът, който трупате, скоро ще ви бъде полезен.

Риби (19 февруари - 20 март)
През юни късметът ще ви се усмихне в областта на материалното богатство и финансите. Ще имате много възможности да подобрите състоянието и условията си на живот;

- 8 юни е благоприятно време за ремонт. Дори малки промени могат да донесат положителна енергия;

- 16 юни - не отказвайте предложената работа на непълен работен ден. Нов източник на доходи ще ви донесе повече пари в бъдеще.