За първи път от 12 години Юпитер влиза в знака Близнаци – планетата, която отговаря за любовта и брака във вашия хороскоп! Това означава, че можете да срещнете човек, изпратен от съдбата, и също така да постигнете невероятни висоти в кариерата си! А през есента се пригответе да си поставите нови цели - можете да получите сериозно назначение и висок статус!

Важно е да се отбележи, че за вас затъмненията в Риби и Дева ще се появят в секторите на семейството, мястото на пребиваване, както и кариерата. Това са основните точки във вашия хороскоп, така че от септември 2024 г. животът ви започва да се променя драматично. Поставя се все по-голям акцент върху вашето професионално израстване и постижения в семейните въпроси (майчинството) и също ще решите да се преместите през есента на 2024 г. или до пролетта на 2025 г.

Затъмнения от 25 март до 8 април

Пролетният коридор на Затъмненията ще се проведе по вашата ос на любов и приятелство, лични интереси и амбиции. Вероятно ще се влюбите или ще вземете важно решение по въпросите на вашия съюз - на 25 март ще има Затъмнение и Пълнолуние във Везни и това ще сложи край на въпроса, който можеше да назрява от 14 октомври. , 2023 г. Ако вие и вашият партньор сте обсъждали брак, тогава до 25 март 2024 г. ще решите да влезете в брачен съюз (или може да се разделите).

Също така през този период ще почувствате голямо желание да забременеете, защото често затъмненията по оста на любовта и плановете за бъдещето внасят промени в семейния живот. Но Затъмнението и Новолунието в Овен на 8 април ще се случи във вашия сектор на амбиции, екип и групи по интереси - може да имате нов екип като част от работния си процес. Това включва нови колеги и нова среда като цяло, например свързана с вашето професионално обучение. Освен това в началото на април можете да си поставите нови цели за бъдещето, но по един или друг начин те ще бъдат свързани с вашата кариера и статус.

Гранд Стелиум в Телец

От най-важните позитиви на 2024 г. можем да очакваме Големия финансов стелиум в Телец, който ще се случи през април и май благодарение на клъстера от планети, водени от Юпитер, главният Дядо Коледа в астрологията. За Близнаци купът от планети в Телец ще донесе преди всичко невероятно събитие, почти мистично - може внезапно да се излекувате от болест, напълно да преразгледате миналото си или да почувствате, че животът ви е повлиян от фин план. Например, съдбата може внезапно да ви срещне с човек, който ще стане ваш кармичен партньор и любовта на живота ви.

Ако сте в щастлив брак, значи ви очаква бременност, ако е в плановете ви. И ако не, тогава вие и вашият съпруг можете да отидете на едно незабравимо пътешествие, което ще се превърне в истинско духовно откровение за вас. Например до някое свято място или до невероятно красиво такова. Вероятно там може да има океан.

Милионерски аспект през юни

Но от 1 до 8 юни в небето ще се формира милионерски аспект между финансовата планета Плутон и Юпитер, което ще донесе феноменални финансови резултати за Близнаци. Възможно е да получите наследство или голям подарък от партньор, свързан с нещо много ценно. Това не е непременно материален обект, тъй като аспект във въздушните знаци може да ви даде дарбата да плащате за скъпо образование, някаква свръхценна джаджа или кола. Или партньор ще инвестира голяма сума във вашето развитие, например ще отвори някакъв бизнес или уебсайт за вас.

Ретрограден Меркурий в сектора на недвижимите имоти през август
От 5 август до 28 август Меркурий ще бъде ретрограден във вашия дом на роднини - често ще общувате с любими хора. Особено с братята и сестрите. Комуникацията може да е свързана с проблеми с недвижими имоти и жилища, подновяване на някои документи за роднини или благодарение на тях.
Също така по-често ще трябва да пререгистрирате някои документи и да търсите сертификати за недвижими имоти. По принцип можете дори временно да промените местожителството си (например ще живеете при леля си, сестра си, тъщата).

Точните дати, които са важни за вашата индустрия за недвижими имоти, са тригон на Меркурий към възела - 9 юли, когато планетата ще залезе на 10 градуса Лъв и ще активира проблеми с документите, свързани с пътуванията на дълги разстояния.

Новолуние в сектора на кариерата и статуса: началото на 2-годишен цикъл от кариерни постижения

Що се отнася до професионалната сфера, двугодишен цикъл на затъмнението започва през септември във вашия кариерен сектор. Пълнолунието на 18 септември в сектора на професията може да ви накара да напуснете компания или проект, в който сте работили дълго време. Но единствено в името на вашето израстване, защото може да ви бъде предложена позиция на по-перспективно място. Това се дължи на факта, че Сатурн се движи през вашия статусен дом, което носи най-сериозни постижения - явно ще получите заслужено възнаграждение за дългия си труд.

Но ако планирате да се съсредоточите върху семейството си, тогава Сатурн, напротив, може да ви донесе края на кариерата ви и да блокира развитието й за няколко години. Това често се случва, когато жената избере майчинството и излезе в отпуск по майчинство.

Затъмнения от 18 септември до 2 октомври

По време на емоционалното Затъмнение в Риби на 18 септември ще постигнете важна цел и в същото време ще се сбогувате с нещо важно за вас. Може да се наложи да промените сериозно бъдещите си планове и професионални амбиции.

Новолунието и затъмнението във Везни на 2 октомври може да ви донесат нова любов или нов проект, който ще ръководите сами. Можете също така да срещнете любовен партньор на работа, което ще ви донесе ярък служебен романс.

За женените Близнаци такова Новолуние може да донесе дългоочаквана бременност, тъй като управителят на Затъмнението ще бъде във вашия дом на здравето - ще трябва да промените режима си.

Ярко и позитивно Пълнолуние в Близнаци на 15 декември

Вашата лична година ще завърши с ярко Пълнолуние в Близнаци при съвпада на Луната и Юпитер – ще почувствате невероятно щастие и радост. Първо, от любов, и второ, от важно постижение. Възможно е през декември да ви очаква красиво романтично пътуване, което ще ви даде тласък за цялата 2025 г.!