Не поглеждайте назад - през февруари всички планети се движат в директно движение, сякаш ни казват, че миналото се е изчерпало и е време да изразходваме всичките си сили за изграждане на бъдещето. Това не е случайно – през февруари повечето лични планети ще бъдат във Водолей, който отговаря за амбициите, мечтите и плановете за следващата година.
Гледайте на живота си без розови очила, без да е необходимо да приспособявате съществуващата реалност към вашите фантазии – колкото по-рационален сте в момента на настоящето, толкова по-щастлив ще бъдете по-късно. Не се заблуждавайте – през февруари всички планети искат животът ви да се развива планомерно и без розови мечти.

Най-важното събитие за месеца ще бъде съвпадът на половите планети Марс и Венера във Водолей, заедно с Плутон. Това предполага, че започва нов цикъл в отношенията за всеки човек, което означава, че се заражда нещо ново в семействата и романтичните съюзи. Например, някой може да има дете, някой ще има любовник, а необвързаните хора ще изберат своите двама обожатели.

Тъй като Венера е планетата на жените, много от момичетата ще претърпят личностно развитие чрез връзки с двама мъже. Например, някой ще има конфликт с баща си заради съпруга си, някой ще претърпи пробив в отношенията си поради факта, че гаджето ще ревнува приятеля му и т.н. Сюжетите може да са различни, но фактът, че Венера ще се свърже с две мъжки планети наведнъж - Марс и Плутон - говори за влиянието на силния пол върху разбирането на женската същност.

Що се отнася до Стрелец, вашият управител Юпитер отива директно към Уран през целия месец - тоест има увеличение на финансите в живота ви, както и промени в работата, които ще ви донесат сериозен подем през април-май. До 16-ти февруари Юпитер ще формира положителни аспекти с Марс и Венера в паричния сектор, така че мъж и жена или вашата лична дипломатичност може да ви помогне да печелите пари.

Новолунието на 9-ти февруари се случва във вашия сектор на роднини и документи - може да имате нов член на семейството и вероятно ще получите важни документи. Можете също така да си купите нова кола, която може да ви помогне в работата ви.

Освен това до 9-ти февруари може да имате пътуване до място, където никога не сте били, или обучение, което може значително да ви промени. Тук няма въпрос на основно образование - най-вероятно ще научите ново умение и повярвайте ни, то със сигурност ще ви бъде полезно в рамките на една година. Благодарение на тези знания ще повишите нивото на своя професионализъм и ще започнете да печелите съвсем различни пари от тези, с които сте свикнали до момента.

Още на 16-17-ти февруари Луната ще навлезе в Телец и ще направи квадрат с Марс, Плутон и Венера - ще трябва да промените начина си на работа или домакински дела поради промени в обкръжението ви.

А на Пълнолуние в Дева ви очаква важна развръзка в живота – това ще се случи в най-високата точка на наталната карта, която отговаря за статуса и личните постижения. Най-вероятно това, което се случва от 15-ти септември, ще бъде сложено - ако се придвижвате към някаква цел или започвате нов работен проект - до 24-ти февруари ще постигнете целта си!

Също така на 24 февруари можете да станете родител или да получите сериозно назначение в работата, до директор на фирма или ръководител на отдел.