Този интересен нюанс е идеален за преходния период от горещо лято към прохладна есен.

Докато някои мечтаят за безкрайно лято и са тъжни за скорошния му край, други вече са в нисък старт, за да извадят стилните UGG ботуши от гардероба, да се облекат в удобните си пуловери и да поръчат пикантно лате в любимото си кафене. Съдейки по избора ѝ на маникюр, Селена Гомес принадлежи към втория лагер, защото започна да пробва есенните тенденции още през горещия август.

Какво представлява маникюрът „ябълков сайдер“?

Последният актуален маникюр на Селена Гомес е създаден от нейния любим професионалист в областта Том Бачик. Именно той сподели в социалните си мрежи снимка на ноктите на звездата, украсени с необичаен тон на лак, напомнящ цвета на богат ябълков сайдер.

Този нюанс наистина е доста сложен и интересен - едновременно съдържа червени, тухлени и кафяви нотки.

Защо си струва да си направите този маникюр през есента?

Доверявайки се на звездния гуру в областта на маникюра, Селена Гомес отново наложи нова тенденция. Момичетата по целия свят единодушно признаха този нюанс на лак за най-добрия вариант за края на лятото и началото на златната есен.

Той едновременно носи атмосферата на септемврийска прохлада и шумолене на листа под краката и шикозно подчертава бронзовия загар от лятната ваканция.

Между другото, „ябълковият сайдер“ изглежда впечатляващо както на дълги, така и на къси нокти. Можете също да си поиграете с палитрата: заложете повече на ярко керемидено червено или обратното, на по-наситено охра кафяво.