Ако случайно сте Везни, ако имате асцендент на Везни или Луна или дори Венера, независимо от вашия знак, определено ще се съгласите!

Ето и 4 неща, които сме сигурни, че представителите на зодия Везни никога няма да ви кажат. 

Номер 1

Той няма да ви разкрие истинските си мисли, веднага когато ви види. Представител на зодия Везни винаги задава изпитателни въпроси, понякога дори доста глупави, за да пресече реакциите ви.

За Везните е много важен начинът, по който реагирате, например: с нерви, или с перчене, или имате чувство за хумор, или сте заземени и т.н. Първо те претеглят и след това решават кое лице ще ви покаже.

Номер 2

Той наистина иска да намери нови приятели, в най-широкия смисъл на думата. С много малко, но с повечето иска да бъде само приятел! И точно заради вроденият му страх от самота и отгхвърляне, повече от всичко обича да се вижда с приятели. Това обаче няма да ви бъде признато.

Номер 3

Той може да ви игнорира до степен, че ако го осъзнаете, ще страдате психически. Представителят на зодия Везни не може да понася определени типове хора и вместо да е откровен, заради вродената му непоносимост от кавги, той решава да се слее с декора на стената и да ги игнорира.
Като цяло не се вслушва в нито една дума, не прави нищо от предложенията на другите и никога не отговаря положително на поканите им, тъй като рядко ги оценява.

Номер 4

Той знае как да губи! Знае как да губи хора, които не харесва, тоест онези, които споменахме по-горе, но няма проблем да ги загуби и никога повече да не ги види. Дори и да се опитват да го накарат да изпитва угризения, това няма да промени неговото мнение.