Дни след шокиращите атентати в Париж, медиите започнаха да разпространяват истинските истории на хората, които се оказаха в центъра на трагичните атаки.

Една от тях е на бременна жена, която желае да остане анонимна. Световните агенции разпространиха снимка, на която се вижда как дамата виси от прозорец на зала Батаклан. Потресаващият кадър се превърна в един от символите на трагедията.

Жената е спасена от герой на име Себастиан Бесати. Себастиан е музикант и журналист, който присъствал на концерта на американската група Eagles of Death Metal заедно със свой приятел. Ето го и неговия разказ от първо лице:

"В началото всички си мислехме, че изстрелите са част от шоуто, след като обаче чухме втората серия от изстрели, групата избяга от сцената. Пуснаха осветлението в залата и видях двама или трима мъже с калашници, които стреляха по всеки, който видеха. Първо паднаха хората на бара. Използвах момента, в който един от тях презареждаше пушката си и отидох зад сцената. Проправих си път сред мъртви тела и окървавени хора, целите ми дрехи станаха в кръв. Качих по стълби, където обаче нямаше изход. Там беше балконът на концертната зала. Именно тогава видях бременната жена. Тя викаше "помогнете ми, бременна съм". Молеше хората на улицата да я хванат, ако скочи. Но долу беше истински хаос. Бяхме на 15 метра височина. " Себастиан успял да издърпа бременната жена, а след това пътищата им се разделили. 

Бременната дама обаче успяла да се свърже със своя спасител, за да му благодари, че тя и нероденото й дете са успели да се спасят от кървавата терористична атака.