Признаваме си: обожаваме Крис Хемсуърт. И не само защото е невероятно красив.

Със сигурност ви се е случвало да гледате даден актьор и да не разбирате как може да е толкова красив. А понякога се получава идеална комбинация и този човек се оказва красив не само отвън, но и отвътре.

Нашият победител в тази категория е Крис Хемсуърт. Секси, с перфектно тяло, дяволски красив и талантлив, той също е невероятен съпруг и баща. Актьорът е щастлив в първия си и единствен брак с испано-американска актриса Елза Патаки. Те са заедно от 2010 г., отглеждат три деца и се обожават.

В един от епизодите на „Тор“ било необходимо да се заснеме целувката на Крис с колежката му Натали Портман, но актрисата не била на снимачната площадка и режисьорът трескаво събирал момичета, които приличали на Нат. Когато били доведени при Хемсуърт, за да избере, той учтиво отказал и предложил... жена си за епизода! Елза е същата на ръст и телосложение като Натали, а останалото е дело на оператора.

Крис е истински джентълмен в живота. По време на снимките на „Тор“ обаче се случва инцидент, за който говори самата Портман, а ние отново се убедихме, че Хемсуърт е невероятен.

За да се поддържа в отлична физическа форма (особено за снимките на филми на „Марвел“), Крис ядял много месо. Но Натали, напротив, водела вегански начин на живот. Когато актьорите трябвало да се целуват на снимачната площадка на „Тор“, Хемсуърт се отказал от месото заради партньорката си, за да се чувства тя комфортно, за което Портман по-късно ентусиазирано говори в интервю. Елза е голяма късметлийка!