Празниците минаха. Голяма част от вас вече се чувстват уморени от сивотата на делниците. Именно затова решихме да ви разведрим. Единственото, което трябва да направите е да отделите 2 минутки, за да направите този тест! Снежните човечета са толкова сладки! Аз си избрах две, така че имам цели 2 предсказания за зимата. Просто харесайте картинката с най-симпатичния за вас снежен човек и разберете какво ви очаква през зимата! 

Предсказанията наистина ще ви харесaт!

1. Топлина и любов

Очаква ви една много топла зима. И работата съвсем не е в климата навън. Парадоксално е, но колкото по-студени стават дните, толкова по-топло ще ви става на душата. Защото не сте сами! Вие сте обичан и обожаван човек, на когото всички се възхищават! А любимият човек, който е до вас, успява да ви сгрее с любовта си и в най-големия студ.

2. Срещи и развлечения

Очаква ви една весела зима – предстоят множество развлечения, срещи и поводи за веселие. Най-важното – това изобщо няма да ви изтощи. А точно обратното – ще ви даде нови сили, ще ви освежи и ободри. Делниците ще престанат да бъдат сиви и всеки ден ще стане ярък, разноцветен и пълноценен. Даже самата работа ще ви се струва по-весела.

3. Спокойствие и уют

Вие, буквално като онази малка елхичка от песента, ще бъдете обгърнати и стоплени. И никой няма да ви се пречка. Може цяла зима да прекарате в уютното кресло, увити в топлото одеало. За нищо не трябва да бързате, да се ядосвате или да се доказвате. Можете да си позволите рядкото в днешно време щастие – просто да живеее. Да съзерцавате и да обмисляте!

4. Работа и пак работа

Ако сте успели да си починете през есента – това е прекрасно, защото през зимата няма да имате възможност за отпускане. Вие буквално трябва да летите, оказвайки се, че всички дела е трябвало да бъдат готови още вчера. Не се тревожете за тази натовареност. Главното е да не забравяте понякога да хапвате нещичко и да поспите. Силите ще ви стигнат за всичко, дори ще останат в излишък.

5. Спомени и раздяла

Тази зима за вас ще бъде време за спомени. И раздяла с това, което вече си е изживяло времето. Този процес няма да бъде болезнен, напротив – вие с възторг ще приемете промените, които ще станат. И ще си спомняте не с тъга и мъка, а с благодарност и топлота.

6. Промяна

Тази зима ще имате няколко реални шанса кардинално да промените съдбата си. Как да постъпите – ще оставите всичко както си е или ще направите крачка в неизвестното – трябва да решите сами. Трябва да заглушите до крайност гласа на разума и да се вслушате в интуицията си. Където ви тегли сърцето, каквото то иска, това и направете.

7. Проглеждане

Тази зима ще бъде удивително светло време за вас. Буквално ще падне пелената от очите и камъка от сърцето ви. Ще видите ясно своите цели, миналото няма да ви дърпа повече назад, ще станете по-мъдри. Прекалената суетност ще изчезне от вашия живот. Сами ще осъзнаете колко глупава е била и ще се заемете с действително важните неща.

8. Чудо

Тази зима, в момент когато нищо не очаквате и си живеете както обикновено, ще се случи нещо невероятно. Това може да се нарече чудо! Дори и да сте престанали отдавна да вярвате в приказки. Чудесата ще се случват и вълшебствата ще съществуват! И много скоро ще се убедите в това.

9. Движение

Както казват „Под голям камък вода не тече”. Така че станете и се движете. Дори да сте изпаднали в депресия, скука или хронична умора – не се самосъжалявайте, не се търкаляйте на дивана. Наложете си да се движите! С всеки следващ път ще бъде по-лесно. Сами ще усетите прилив на нови сили, желание да живеете и да се радвате.

10. Пътешествие

Тази зима просто ви е необходимо пътешествие или поне някакво кратко пътуване. В краен случай – да отидете поне до съседния град. Потърсете неизследвани места. Необходими са ви нови впечатления. Това е горивото на вашата енергия, качеството на живота ви.

11. Успехи

Околните си мислят, че сте страхотен късметлия. Но действително те виждат крайните резултати от вашия усърден и упорит труд през годините. В различни сфери и по всички направления ще ви съпътства успех. Всичко, за което сте мечтали ще се сбъдне.

12. Важни решения

Тази зима за вас е време за размишление, обмисляне на планове и стратегии за действие. Не се разсейвайте с материалното, сега се решава съдбата на много по-важни неща. Сега поставяте основите на своето бъдеще с години напред.

13. Еуфория

Лекота, приповдигнато настроение, дори еуфория ще ви съпътстват тази зима. Разбира се, всички тези положителни емоции няма да бъдат в резултат от алкохол или опиати. Позитивната настройка ще ви открие маса възможности, от които вие ще трябва само да изберете най-доброто.

14. Забавления

Ще бъдете кралици на вечерта, душата на компанията. Тази зима дори няма да ви се наложи да работите, през цялото време ще се развличате с приятели. В пълна сила ще се наслаждавате на този стил на живот. И нека не ви гложди съвестта, ще си наваксате с работата по-късно.

15. Подаръци от съдбата

Тази зима ви очакват много приятни и неочаквани малки подаръци от съдбата. Предчувствието за радост и щастие ще бъде добър трамплин за скок в новото, по-добро бъдеще. Или основа за укрепване на сегашните позиции.

16. Добри дела

За вас тази зима е време за добри дела. Ще се наложи съвсем да забравите за себе си. Разбира се, нужно е да не забравяте да се обичате, но сега е много по-важно да помогнете на някого, който е доста по-зле от вас. Проявете цялото милосърдие, на което сте способни, цялата доброта и щедрост на вашата душа. Вашата интуиция и чувствителност ще ви подскаже къде особено много се нуждаят от вас.