Най-после - топлото време е тук, слънчицето огрява дните ни до по-късно, а сърцата и душите ни са в трепетно очакване на най-любимата част от годината - лятото!

Време е за нови ярки и кокетни попълнения в гардероба, а когато искаш да изглеждаш перфектно и да се чувстваш комфортно Deichmann винаги е тук, за да ти помогне! 

С приповдигнато настроение, нагласа за промяна и много мечти за изпълнено с усмивки, забавления и вълшебства лято, насочваме погледи към най-актуалните тенденции при обувките за Лято 2023. Happy fashion е и мотото на новата лятна кампания на прекрасните Deichmann, а мотото "Отново слънце" обещава невероятни визии, с които да отпразнуваш най-любимия от всички сезони!

Модното лято 2023 със сигурност няма да бъде скучно, а дори напротив! И тази година новите тренди-визии обединяват микс от различни стилове, белязани от непреходния и класически шик. Експлозията от цветове - от ярките, през пастелните и класическите черно и бяло до неутралното бежово, предлагат огромен избор за една нова и по-различна визия, носеща слънчево настроение. Доминантни ще бъдат искрящите цветове като оранжево, розово, зелено или синьо, които ще имат ярко присъствие тази година, за да напомнят на всичко любимо през лятото. Техни елегантни съперници са меките пастелни нюанси като бяло, мента, лавандула и ванилия, които тенденциозно се съчетават с по-женствените модели. Топ тенденция както при сникърите, така и при високите обувки и чехлите.

 

Не оставяме в миналото и наложилите се платформи с по-грубовата визия за по-екстравагантните дами, както и отворените обувки с ток в стила на 70-те, които отново си извоюваха място сред актуалните предложения. Почитателките на женствената визия ще се радват на моделите с каишки зад петата Sling Back, които според предпочитанията са с тънко миди-токче или с масивен ток, а също и елегантните Kitten heels, които могат да бъдат открити със заоблено, остро или по-ръбесто връхче. Когато става дума за сникъри те единодушно са абсолютно задължителни за летния гардероб, а дали в класическо бяло, или в любимия ви цвят, избираш ти. Любовта към най-удобните летни обувки, чехлите, не спира да расте и се завръща както в класически вариант, така и като модерното сабо с груба подметка, но със специален акцент върху удобната стелка. 

По традиция и тази година с Deichmann отново ще зарадваме три късметлийки с прекрасни подаръци. В периода от 25.04. - 9.05. 3 от вас ще имат възможност да грабнат ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от физическите магазини на Deichmann. Единственото, което се изисква от вас, е да участвате в нашата нова игра и да изберете обувките от любимия си сериал тук. Пожелаваме успех и късмет на всяка от вас и не забравяйте, че обувките са онзи елемент от визията ви, която най-точно изразява чувствеността на всяка от нас и благодарение на тях можем да привлечем всички погледи върху себе си! 

Рай в пастелната гама, с аромат на цветна розова офанзива, зелена енергия, оранжева мечта, дръзко виолетово, релаксиращо тюркоазено, за градски шик, в офиса, на море или на върха на планината - в колекция Лято 2023 има за всекиго по нещо. Защото обожаваме обувките и едно е сигурно - новите летни предложения са създадени за това да заблестите по най-добрия начин на модната сцена! Вие само си изберете модел!