Искаш да си щастливa в живота, но понякога щастието е трудно за намиране. Някои дни определено са по-трудни от други, но мимолетните моменти на радост са това, което ти помага да продължиш.

Добре е да имаш хора, места или неща, които да върнат щастието в деня ти. Когато преминаваш през труден период, е добре да знаеш как да подобриш негативното настроение или какво да направиш, за да изчезне тъгата..

Добре е да посветиш поне един ден в седмицата на себе си - дали ще се „скриеш” в спалнята си под крепост на одеяла, докато гледаш повторенията на „Приятели“ или излизаш с приятелите си от университета.

Трябва да направиш нещо, което наистина те прави щастлива. Животът е твърде кратък, за да се пренебрегваш.

Ето как би могла да се пребориш с нещастието с помощта на астрологията:

Овен

Някои хора се страхуват от предизвикателствата, но ти процъфтяваш в тях. В живота си винаги се стремиш към първото място и обичаш да бъдеш активна. Но само защото изглеждаш външно силна, това не означава, че не се поддаваш на тъга. За да я излекуваш, се опитай да се насочиш към хобита, които не включват много хора, (или изобщо) като тичане например. Това ще ти помогне да пречистиш съзнанието си от какъвто и да е проблем, без да се стресираш от стремежа да си най-добрата. Вместо това, може да се съсредоточиш върху подобряване на себе си, докато правиш нещо, което обичаш.

Телец

Ти си известна с това, че си лоялен знак, който мрази промените. Обичаш да се чувстваш стабилно психически и физически, така рядко изпитваш тъга, защото имаш склонност да поддържаш емоциите си стабилни и под контрол.

Въпреки това, ако изпаднеш в депресия, най-доброто нещо, което трябва да направиш, е да се погрижиш за чувствената си страна и да си вземеш гореща, отпускаща вана. За теб трябва да се погрижат добре, за да знаеш, че в живота ти няма лоши промени и че всичко ще бъде наред.

Близнаци

Ти си много очарователен знак, който е обожаван от почти всички. Мразиш да бъдеш сама, предпочиташ да си по-общителна. Трудно е да се повярва, че такава обожавана зодия може да изпадне в депресия, но се случва. За да се възстановиш, трябва да се обградиш с хора, които обичаш и които ще ти помогнат да се бориш с демоните си.

Рак

Ти си майката на зодиака и обичаш да се грижиш за другите. Понякога се тревожиш за тях твърде много и забравяш да се грижиш за себе си. Въпреки това, може да почувстваш тъга, когато се чувстваш пренебрегната и игнорирана от другите. За да се справиш, не трябва да се затваряш, а вместо това да поемеш инициативата да разрешиш проблемите си. Трябва да се „излекуваш“ в спа център и да си позволиш да се поглезиш.

Лъв

Обичаш да бъде център на вниманието и да водиш групата си приятели към нещо забавно. Обаче, тъй като жадуваш за внимание, може да се натъжиш, ако се почувстваш игнорирана и неуважена. Въпреки това, имаш склонност да скриваш чувствата си зад веселие. За да се справиш, отиди на голямо парти, само за да си напомниш, че си важна.

Дева

Ти си много аналитична и лоялна. Когато ти е трудно, дори няма да забележиш нещастието си, защото винаги си заета в работа или вкъщи. Трябва да направиш крачка назад от натоварения си живот и да преосмислиш какво причинява вътрешните ти сътресения, преди да стане късно. Опитай се да напишеш проблемите си в дневник.

Везни

Ти умееш да взимаш справедливи и балансирани решения. Тъй като си постоянно заета с мислите си, може да премисляш прекалено дадена ситуацията и да се натовариш. За да се справиш, поговори за мислите си с близък приятел или терапевт. Казвайки ги на глас, ще свалиш част от товара си.

Скорпион

Ти си може би най-загадъчният знак в зодиака, който за някои хора е малко зловещ, а за други харизматичен. Стремиш се да правиш нещата страстно, което означава, че усещаш силно всяка емоция. Затова, когато си нещастна, може да почувстваш, че си в най-дълбокото без никаква надежда да излезеш. За да избягаш от тези чувства, проведи дълбок разговор с някого за това, което те притеснява.

Стрелец

Ти си известна със своя приключенски и философски подход към живота. След като някой разговаря с теб, може да се прибере у дома с много различни нови гледни точки по дадена тема. Когато се чувстваш нещастна е, защото виждаш, че не всеки човек е толкова оптимистичен като теб и че хората невинаги са толкова приятни. За да се справиш, се обгради с позитивни хора и пътувай извън града.

Козирог

Ти си известна със своята силна работна етика и калкулативна личност. По-склонна си към депресия, отколкото всеки друг знак. Когато не си щастлива, е защото не си постигнала целта, която си си поставила или нещо не е под контрол. За да се изправиш на крака, си направи план и си създай реалистични цели, които да можеш да постигнеш.

Водолей

Ти си способна да размишляваш дълбоко и знаеш как бързо да разрешиш проблема си, което означава, че рядко изпадаш в депресия. Но когато го направиш, е защото се чувстваш неразбрана. За да избягаш от нещастието си, участвай в групова дейност, независимо дали обсъжда промени в околната среда или защо дадена марка телефони са по-добри от друга. Бързото решение да направиш нещо спонтанно е нетипично за теб.

Риби

Ти си приятелски настроена и безкористна. Безспорно си типа момиче, което ще се жертва, за да спаси човечеството в апокалиптичен филм. Въпреки това, заради добрия си характер, често страдаш мълчаливо. Трябва да се научиш, че е добре да позволиш на другите да ти помогнат. Бързото решение е доброволно да работиш в приют, но в дългосрочен план трябва редовно да намираш време да се поглезиш.